Στα αζήτητα οι «κηπουροί» του Γιωργάκη!

0


Οι αφεντάδες της παράταξης που στις εκλογές του 2009 συγκέντρωσε το 43% ξαφνικά βρέθηκαν να αναζητούν εργασία…

Τα Παραπολιτικά παρουσιάζουν τους «φτωχούς» αυλικούς του Γιωργάκη:

1) Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ο άλλοτε τσάρος της Οικονομίας και «κολλητός» του Γιωργάκη τρέχει σε δικηγόρους καθώς φοβάται τις εις βάρος του διώξεις. Ταυτόχρονα αναζητά επαγγελματική «στέγη» σε ξένα πανεπιστήμια και όπως όλα δείχνουν το deal έγινε. Στις αρχές του 2013 θα βρεθεί σε γνωστό οίκο της Νέας Υόρκης…

2) Γιάννης Ραγκούσης: Στις αρχές του 2010 τον θεωρούσαν «αναντικατάστατο»! Έχει την ταμπέλα του πολιτικού προσώπου που έκανε πράξη τον «Καλλικράτη» και δημιούργησε τον περίφημο νόμο για την ιθαγένεια.

Όλα αυτά όμως last year…

Για τον κ. Ραγκούση η αρχή του τέλους ήταν η κόντρα του με τους ιδιοκτήτες ταξί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κ. Ραγκούσης δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα…

3) Γλυκερία Σιούτη: Η εξειδικευμένη δικηγόρος σε υποθέσεις διεκδίκησης κατά του Δημοσίου. Η παρουσία της στο πλευρό του Γιωργάκη της έκανε καλό. Κατάφερε να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών της. Η κα Σιούτη ξέρει να «προστατεύει» τα παιδιά της . Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η στενή συνεργάτιδά της αλλά και προσωπική φίλη του δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη, κυρία Αλεξάνδρα Δελλή, διορίστηκε νομική σύμβουλος της ΕΤΑΔ.

4) Τίνα Μπιρμπίλη: Το… πουλέν του Γιωργάκη! Όπως είχε αποκαλύψει το «Πρώτο Θέμα» πριν από 2 μήνες, η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία τώρα είναι εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι αμείβεται με 7.500 ευρώ το μήνα συν 1000 ευρώ, που λαμβάνει για το επίδομα τέκνου, καθότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Κατά τ’ άλλα η τζαμπατζού πρώην υπουργός μας το έπαιζε «πράσινη» και εναλλακτική. Επειδή έχει φτάσει στα αυτιά της η πληροφορία ότι σε λίγο καιρό χαιρετά τα… φώτα του Παρισιού και τις δωρεάν διακοπές, έχει αρχίσει να ψάχνει άκρες για να χωθεί σε κάποιο πανεπιστήμιο της χώρας.

5) Παύλος Γερουλάνος: Παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια της θητείας του Γιωργάκη στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Πλέον ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση ιχθυοκαλλιεργειών που διαθέτει στην Κεφαλονιά.

6) Αίγλη Μπαλαμάτση: Παραιτήθηκε από τη θέση της υπαλλήλου που κατείχε στη Βουλή. Οι περισσότεροι εξήραν την πράξη «αυτοθυσίας» αλλά πολλοί ήταν και αυτοί που σχολίασαν την μη αξιοκρατική τοποθέτησή της στη θέση αυτή.

Αυτά ήταν τα «μπουμπούκια» του Γιωργάκη που τώρα ξέπεσαν στην «ανεργία»… Αυτοί ήταν μερικοί από τους υπαίτιους για τη σημερινή κατάσταση! Μερικοί από αυτούς που επιδίωξαν τον αφανισμό του Έλληνα πολίτη…
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα αζήτητα οι «κηπουροί» του Γιωργάκη! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator