ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΑ - ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

0


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου σε συνεργασία με την Σικυώνιo Μουσική Σχολή το Σάββατο 17 -11-12 από 12:00-13:00 στον πεζόδρομο της Κλεισθένους διοργανώνει παρουσίαση λατινοαμερικάνικων κρουστών. Θα παρουσιαστούν τα εξής Κρουστά (Congas, bongos, timbales, bombo legüero, cajon peruano, cajon flamenco, percusion menor). Οι επισκέπτες της αγοράς του Κιάτου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα λατινοαμερικάνικα κρουστά , να παίξουν με αυτά και να μάθουν ιστορικές και κατασκευαστικές πληροφορίες. Επιπλέον θα έρθουν σε επαφή μουσικά όργανα που είναι τόσο γνωστά παγκοσμίως και θα πληροφορηθούν σε πιο είδος μουσικής αντιστοιχεί το κάθε μουσικό όργανο.

Οι ενέργειες αυτές που πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου μαζί με την Σικυώνιο Μουσική Σχολή έχουν ως στόχο την τόνωση της αγοράς και την επαφή του κόσμου με την Τέχνη, από διακεκριμένους μουσικούς του τόπου μας.

Το ίδιο απόγευμα στις 6:00 με 7:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Λατινοαμερικάνικων κρουστών χωρισμένο σε 3 θεματικές ενότητες. 

1. Γνωριμία με τα λατινοαμερικάνικα κρουστά

2. Βιωματική μάθηση – μαθαίνω και προσαρμόζω τα κρουστά στο είδος μουσικής που μαθαίνω 

3. Μικρό μουσικό LIVE με μαθητές της σχολής και συνοδεία κρουστών 

Γενική είσοδος 5 ευρώ 

Κρατήσεις θέσεων 2742300464 & 6945632412 
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΑ - ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator