ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει βόμβα για τον Γιάννο

0


Με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων ερευνάτε η οικονομική κατάσταση του ζεύγους Γ. Παπαντωνίου. Εκτός από τα πόθεν έσχες και την λίστα Λαγκαρντ γίνεται έρευνα και για τραπεζικούς λογαριασμούς σε φορολογικούς παραδείσους και θα υπάρξουν κατά πληροφορίες άμεσα αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά.
Επίσης φημολογείται ότι θα γίνει και κάτι άλλο, που θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. οι πληροφορίες είναι πολλές, αλλά συγκεχυμένες και γι αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί.
Γεγονός πάντως είναι ότι οι εισαγγελείς έχουνε συγκεκριμένες πληροφορίες και προσπαθούν να τις διασταυρώσουν, κυρίως για την εποχή της υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου στο Υπ. Εθνικής Άμυνας. Στα τρία χρόνια της υπουργίας του έγιναν προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων ύψους 7,5 δισ. ευρώ.
Οι έρευνες βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και ίσως σήμερα ή αύριο να σκάσει μεγάλη πολιτική βόμβα.
spirospero

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει βόμβα για τον Γιάννο "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator