Καταλάβατε ρε υποκριτές γιατί ...ξεράσαμε τότε ;;;

0Την αναγνώριση πως το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος υποστήριξε πως πρέπει να μετασχηματιστεί το κόμμα σε κάτι άλλο. Επιστρέφει στην ΚΟ εάν φύγει ο Βενιζέλος.

Ρήξη και αλλαγή του κομματικού συστήματος μόλις εκταμιευθεί η δόση των 44 δισ. ευρώ επιθυμεί και προωθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός και εκ των ισχυροτέρων πόλων στο ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε την επιστροφή του στην ΚΟ του κόμματος αλλά μόνο όταν τεθεί θέμα ηγεσίας και αντικατασταθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ο κ. Λοβέρδος τονίζει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε εικόνα διάλυσης.

Ή θα γίνει νέο κόμμα ή θα μετασχηματιστεί καθολικά το ΠΑΣΟΚ, διότι ως έχει σήμερα έχει κλείσει τον κύκλο του ή θα ενωθεί το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ ή θα γίνει ομοσπονδία κομμάτων, δικτύων και προσώπων τύπου "Ελιάς". Το σίγουρο είναι ότι δεν μετακινούμαι από την Κεντροαριστερά", σημείωσε.

Όσο για την επιστροφή του, δεν είναι αρνητικός αλλά μόνο όταν και εφόσον γίνουν δεκτές οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα τς οποίες και θα ζητήσει αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης.

"Θα ζητήσω τη συλλογική εκτίμηση της πορείας μας από τον Ιούνιο και τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Εάν γίνει δεκτό θα συμμετάσχω ξανά στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος".

Τέλος, ως προς τα νέα μέτρα, ήταν σαφής. θα τα υπερψηφίσει.

"Θα κάνω και αυτή τη φορά το καθήκον μου, αλλά δεν πάει άλλο".

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταλάβατε ρε υποκριτές γιατί ...ξεράσαμε τότε ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator