Ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ σώζει ακόμα την μνημονιακή κυβέρνηση από την κατάρρευση

0


Εάν παρομοιάσουμε την Ελλάδα με ένα οικόπεδο πάνω στο οποίο υπάρχει ένα κτίριο, αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι ότι με τις πράξεις τους αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο έχουν ισοπεδώσει το κτίριο και έχουν βομβαρδίσει το οικόπεδο. Εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα εξαφανίσει και το οικόπεδο! Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που έχουν αντιληφθεί αυτόν τον κίνδυνο. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανεβάσει άλλο τα ποσοστά του.

Στις τελευταίες εκλογές υπήρχαν πολλοί που ψήφισαν μνημονιακά κόμματα όχι γιατί το ήθελαν αλλά από το φόβο της ανόδου στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που σώζει ακόμα την μνημονιακή κυβέρνηση από την κατάρρευση. Εάν ο Ελληνικός λαός εγκαταλείψει το ΣΥΡΙΖΑ, στραφεί προς τα άλλα αντιμνημονιακά πατριωτικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τη δύναμη του και δεν θα αποτελεί κίνδυνο για την πατρίδα. Με τον τρόπο αυτό ένα μεγάλο μέρος από τους ψηφοφόρους των μνημονιακών κομμάτων θα απεγκλωβιστεί, θα στραφεί στα πατριωτικά αντιμνημονιακά κόμματα και θα έχουμε την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Economist
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο φόβος του ΣΥΡΙΖΑ σώζει ακόμα την μνημονιακή κυβέρνηση από την κατάρρευση "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator