ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑ

0


Το έγραψε ο Βασίλης Στεργιόπουλος

Στον Κάτω Διμηνιό, στον χώρο που κάποτε ήταν η στάση του Τραίνου, βρίσκεται μία "παιδική χαρά" Όπως όλοι οι χώροι για χρήση από τους Δημότες βρίσκεται στο μαύρο χάλι που βλέπετε. Πλήρης εγκατάλειψη, απόλυτη αδιαφορία, χωρίς φωτισμό - αφού κάποιοι έσπασαν τους λαμπτήρες εδώ και πολύ καιρό - και φυσικά πολύ σωστά δεν παίζει ποτέ εκεί κανένα παιδάκι. Ευτυχώς που οι γονείς φροντίζουν να μην πηγαίνουν εκεί τα παιδιά τους, αφού ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος. Εκτός του του κινδύνου για ατύχημα ορατός είναι και ο κίνδυνος μόλυνσης των παιδιών αφού τα περιττώματα σκύλων βρίσκονται παντού...Θα μπορούσε βέβαια ο χώρος αυτός να γίνει πόλος έλξης για τα παιδάκια και χώρος πραγματικής παιδικής χαράς. Δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν τα καταφέρνουν παρά τις μεγάλες εξαγγελίες τους και τα πολλά θα τους να δώσουν τα αυτονόητα και τα πολύ απλά στους Δημότες.... Κάθε απάντηση αρμοδίων θα δημοσιευτεί ευχαρίστως.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ sikiona.gr  ΕΔΩ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator