ΚΚΕ. Το κόμμα σου Χαφιέ

1


Θυμάστε την ταινία για όλα φταίει το γκαζόν; 
Έ, στην περίπτωση του ΚΚΕ,για όλα φταίει ο Καπιταλισμός. 
Ο Καπιταλισμός ενδείκνυται δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία.
Έτσι για ακόμη μια φορά ψήφισε όχι για την κλήση ΓΑΠ,για την λίστα Λαγκάρντ. 
Ποιος από το χαφιεδόκομμα ψήφισε όχι; Ο Σπύρος Χαλβατζής. Για να δούμε γιατί ψήφισε όχι αυτός ο τύπος.
Ο Σπύρος Χαλβατζής εκτίμησε ότι...“δεν έχει νόημα η κλήση νέων προσώπων, είναι αποπροσανατολισμός, δεν θα συντρέξουμε σ’ αυτό, γιατί δεν βγαίνει τίποτα”.
“Το ΚΚΕ ταυτίστηκε επί της ουσίας με τις θέσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί αποπροσανατολισμός; Επειδή άλλα λέει ο Ευ. Βενιζέλος και άλλα ο Γ. Παπακωνσταντίνου; Αυτή είναι η κατάδειξη των πολιτικών ευθυνών, που εσείς για έναν περίεργο λόγο βαφτίζετε αποπροσανατολισμό”, αντέδρασε ο Στ. Κοντονής.
Λοιπόν δεν ξέρουμε τι σκελετούς έχουν στις ντουλάπες του εκει στον Περισσό,αλλά σίγουρα έχουν ανοιχτά γραμμάτια και τα εξοφλούν σιγά σιγά.
Φυσικά όπως ολοι ξέρουν το ΚΚΕ και η νομεγκλατούρα του είναι ενα εργαλείο του συστήματος,του Καπιταλισμού θα λέγαμε για να μιλήσουμε την γλώσσα τους,που το χρησιμοποιούν ανάλογα με τις περιστάσεις αλλά και τους σκοπούς που θέλουν να πετύχουν.Έιναι το μπαλαντέρ της πολιτικής.
Χρησιμοποιείται όταν η παρτίδα είναι σε κρίσιμο σημείο,για να πετύχεις ενα φλάς ρουαγιάλ.Τώρα αν η παρτίδα πόκερ πάντα πέζεται πάνω στο σώμα και την ψυχή του λαού,αυτό λίγο αφορά το χαφιεδότσουρμο.Το μόνο που το αφορά είναι τι συμφωνίες θα κλείσουν,και τι ρόλο θα παίξουν στο καινούριο σκηνικό που στήνεται.
Ολα μελετημένα και προγραμματισμένα. Όσο μεγαλύτερες μάζες από το πόπολο ελέγχουν τόσο καλύτερα για το σύστημα αλλά και για αυτούς. 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον ΓΑΠ ίσως για την αρνητική ψήφο να συντέλεσε και το γεγονός,πέρα από το για όλα φταίει ο Καπιταλισμός, ότι δεν έδωσαν τα χρωστούμενα στον Γέλτσιν με μεσολάβηση του εκλιπόντος Ανδρέα.
Ίσως στο δικό τους χρηματιστήριο ”αξιών”ακόμα χρωστούν στην οικογένεια.
Φυσικά για ολα τα ωραία πράγματα υπάρχει ενα τέλος.
Και στην περίπτωση του χαφιεδότσουρμου η ιστορία μάλλον επιφυλάσει δυσάρεστες εκπλήξεις.
Το κολπο με τους καθρέπτες και τα είδωλα πλέον είναι γνωστό.
Κάτι μας λεει οτι σύντομα θα πιάσουν την θέση που δικαιωματικά τους ανήκει στην ιστορία, και για την οποία αγωνίστηκαν με πάθος ολα αυτά τα χρόνια πουλώντας αντιιμπεριαλισμο σε ολο το πόπολο που τους ακολουθούσε.
Ποιά θέση είναι αυτή;
Μα φυσικά ο απόπατος.

Ιωάννης Κ.Δ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΚΕ. Το κόμμα σου Χαφιέ"
Ανώνυμος είπε...

Ρεσιτάλ αποπροσανατολισμού και κοροϊδίας. Προσπαθούν με γκεμπελιστικους τρόπους να θολώσουν την ξεκάθαρη θέση του ΚΚΕ.

Τι προσπαθεί να μας πείσει το κείμενο ότι το ΚΚΕ συνέβαλε για ώστε να μην εμφανιστεί και να καταθέσει ο Γ. Παπανδρέου για τη «λίστα Λαγκάρντ; Σ ο β α ρ ε υ τ ε ί τ ε! ! !

Το ΚΚΕ δεν έχει καμία αντίρρηση να κληθεί στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής ο Γ. Παπανδρέου.
Δεν πιστεύει όμως ότι υπάρχει η δυνατότητα διαλεύκανσης της υπόθεσης, δηλαδή της μεταφοράς, παραλαβής, αξιοποίησης, παραποίησης, παραχάραξης, διαγραφής ή μη ονομάτων μεγάλων επιχειρηματιών ή εκπροσώπων επιχειρηματιών από τη διαβόητη πλέον "λίστα Λαγκάρντ".(Αυτο φιλε μου με μια λεξη λεγετε Κ Α Π Ι Τ Α Λ Ι Σ Μ Ο Σ)

Μπορώ να σας θυμίσω πως όταν έγινε η κλήτευση των Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου, δηλώσαμε ότι δεν θα φωτίσουν την Επιτροπή, αντίθετα θα επιχειρήσουν να συσκοτίσουν τα πράγματα, γιατί αυτό έκαναν και κάνουν καθημερινά. Λέγαμε τότε ότι είτε αποφασίσετε να έρθουν, είτε όχι, κατά την άποψή μας δεν θα έχει καμία σημασία. Μπορώ σήμερα να πω ότι επιβεβαιωθήκαμε ως ΚΚΕ για την εκτίμησή μας αυτή.

Οι δύο παραπάνω ήρθαν εδώ και για πολλές ώρες συζήτησαν με την Επιτροπή, ανεξάρτητα από αντιφάσεις, πέρα από την κοροϊδία και από την άρνησή τους να ενημερώσουν ουσιαστικά την Επιτροπή, ντόρος δημοσιογραφικός έγινε, αλλά κάτι ουσιαστικό δεν κατατέθηκε. Δεν βγήκε κάποιο αποτέλεσμα. Μπορεί να αποκάλυψαν ή να μετέφεραν ευθύνες σε άλλους, αλλά καμία ουσία δεν αποκόμισε η Επιτροπή. Εντυπωσιασμούς μόνο μπορεί να έχει κανένας γι' αυτή την απόκρυψη στοιχείων από τη μία και από την άλλη δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα.

Αυτή τη στιγμή αποφασίζονται τα πιο σκληρά, ανελέητα μέτρα για την εργατική τάξη, για τα λαϊκά στρώματα, για τους αυτοαπασχολούμενους, για τη νεολαία, για τους άνεργους, για τους φτωχούς αγρότες και στα περίπτερα κρέμονται οι διαδικασίες από τη "λίστα Λαγκάρντ". Με αυτό το σκεπτικό θεωρούμε ότι αυτή η διαδικασία αποπροσανατολίζει. Ο κόσμος της δουλειάς θα έπρεπε να βγει στο δρόμο, οι εργάτες, όλοι οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι και οι νέες να αγωνιστούν ενάντια στα αντεργατικά μέτρα.
Εμείς καλέσαμε τους εργάτες να παλέψουν για την ανατροπή αυτής της πολιτικής της συγκυβέρνησης, των μονοπωλίων, της ΕΕ. Με αυτήν την έννοια, κατά την άποψή μας η συνέχιση της συζήτησης και της κλήσης όλο και νέων προσώπων δεν έχει κανένα νόημα, αντίθετα θα συμβάλει στον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων. Εμείς δε θα συναινέσουμε στον αποπροσανατολισμό, γιατί δε βγαίνει τίποτα».


6 Νοεμβρίου 2012 στις 2:32 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator