Κώστας Κόλλιας: Μετά το "ναι σε όλα" ερώτηση στη βουλή για ...τον προαστιακό !!!

0



ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...!!!

Ερώτηση για ...τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο κατέθεσε στο Κοινοβούλιο ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Στην ερώτησή του αναφέρθηκε στα προβλήματα στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών, στις τιμές των καρτών απεριορίστων διαδρομών, καθώς και σε ζητήματα οργάνωσης και φύλαξης των σταθμών του Προαστιακού.
Να κάνετε και μια ερώτηση κύριε βουλευτά αν προβλέπεται τρένο νεκροφόρα για τους συμπολίτες μας που αυτοκτονούν καθημερινά από τα μνημόνιά σας...
Πάντως για να λέμε και την αλήθεια και γω το ίδιο με σας θα έκανα, αφού υπάρχουν πολλοί εθελοντές που παίζουν το παιχνιδάκι σας με τα απανωτά δελτία τύπου που τους στέλνετε.
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα ίσως αναγκαζόσαστε να παράξετε έργο και μέσω αυτού να προβληθείτε. Αλλά που..........!!!!!

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κώστας Κόλλιας: Μετά το "ναι σε όλα" ερώτηση στη βουλή για ...τον προαστιακό !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator