ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ! ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΝΔ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!

1


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗ ...ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ;
Κρυφή δημοσκόπηση δίνει ποσοστά κομμάτων που προκαλούν σοκ! Μοιάζουν με εξωπραγματικά, συγκρίνοντάς τα με όσα έχουν δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η δημοσκόπηση δεν δημοσιοποιήθηκε αλλά θάφτηκε σε κάποια συρτάρια.
Ειπώθηκε όμως ότι εάν η εταιρεία που έβγαλε τα δημοσκοπικά στοιχεία, τα δημοσιοποιούσε, την επομένη θα είχε μπει στην μαύρη λίστα και δεν θα είχε δουλειά! Τι σημαίνει άραγε αυτό; Ότι οι δημοσκοπήσεις που μας ...τσαμπουνάνε είναι κατά παραγγελία των κομμάτων; Αυτό δεν σημαίνει;
Εμείς πάντως λέγαμε ότι εξωπραγματική δημοσκόπηση είναι να δείχνουν την ΝΔ να κρατάει τις δυνάμεις της παρά το ότι έχει...ξεσκίσει τον κοσμάκη με μέτρα-θανάτου!
Επειδή εμείς δεν είμαστε εταιρεία δημοσκόπησης ώστε να φοβόμαστε μην χάσουμε πελατεία, δίνουμε τα στοιχεία του... κρυφού γκάλοπ που προκαλούν σοκ!
ΣΥΡΙΖΑ 35%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 30%
ΝΔ 14%
ΠΑΣΟΚ 4,3%
ΚΚΕ 3,2%
Τα ποσοστά αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Προφανώς πρόκειται για ενθουσιώδη, αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου αμέσως μετά τα πρόσφατα γεγονότα με την ψήφιση των μέτρων. Σίγουρα πάντως έχει στοιχεία που έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Όπως ότι η ΝΔ μετά τα μέτρα διάλυσης της κοινωνίας που πέρασε, με 153 ψήφους από την Βουλή, οδηγείται και η ίδια σε βεβαία διάλυση. Όπως εξαφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ την ίδια ακριβώς πορεία θα έχει και η ΝΔ. Άρα είναι σίγουρο ότι θα είναι τρίτο κόμμα με ποσοστά γύρω από το 15%. Οπότε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή θα βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση.
indobserver.blogspot.gr
makeleio

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ! ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΝΔ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ! "
enaoum είπε...

ΤΑ POSOSTA ΤΟΣΟ ΤΗΣ NΔ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ μαλλον υψηλα ειναι ,γιατι με την συμπεριφορα τους δεν πρεπει να περιμενουν τιποτα καλυτερο. και το ερωτημα που κεθε πολιτης αξιοπρεπης και λογικος θετει ειναι το εξης! ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ? ΤΙ ΣΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ? ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ . ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΜΟΙΒΗΣ ΚΑΠΟΤΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ! ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !


17 Νοεμβρίου 2012 στις 4:03 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator