Μουσικά Σάββατο στο Κιάτο από τον Εμπορικό σύλλογο

0


Mε σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου σε συνεργασία με την Σικυώνιο Μουσική Σχολή. Παράλληλα υπήρχε χορευτικό τμήμα από το εργαστήρι χορού «Έκφραση» και έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής από τη Σικυών Ωδή. Παρουσιάστηκε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με αναφορά στο ρεμπέτικο τραγούδι, που σε συνδυασμό με την έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής που υπήρχε δημιούργησαν μια ευχάριστη νότα στην αγορά του Κιάτου. 

Οι εκπλήξεις δεν λείπουν ποτέ από την αγορά του Κιάτου!! 
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουσικά Σάββατο στο Κιάτο από τον Εμπορικό σύλλογο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator