ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τελικά ο πεθαμένος κλάνει

0


Το Αμάν Το Μάτι Μου δίνει οριστική απάντηση στο αγωνιώδες επιστημονικό ερώτημα αιώνων: “Κλάνει ο πεθαμένος;”


Η Μαριλένα Κοππά είναι Ευρωβουλευτής της χώρας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Και μάλιστα όχι ότι κι ότι στέλεχος. Είναι προσωπική επιλογή του Γιωργάκη. Και όλοι ξέρουμε πόσο επιτυχημένες είναι όλες – μα όλες – οι επιλογές του Γιωργάκη.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Το θέμα είναι οτι η Μαριλένα Κοππά μετά από ενδοσκόπηση διαρκείας κατέληξε σε ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Μαριλένας, το ΠΑΣΟΚ είναι πεθαμένο εδώ και καιρό και οτι πλέον δεν εκφράζει κανέναν.

Σημειώνει μεταξύ άλλων η κα Κοππά:
- “Για το ΠΑΣΟΚ είναι σαφές ότι η σχέση του με την κοινωνία έχει διαρραγεί και κανείς δεν ξέρει, ποιές κοινωνικές ομάδες και ποιους κοινωνικούς συσχετισμούς εκφράζει…. Η κοινωνία αδιαφορεί παγερά, για ότι λέμε, για ότι κάνουμε… Είμαστε νεκροί και δεν το ξέρουμε, με βαρύτατες ευθύνες, άλλων λιγότερες άλλων περισσότερες, οι οποίες πρέπει να αναληφθούν”.

Το ερώτημα που γεννάται είναι: Γιατί η “πεθαμένη” κα Κοππά, που αντιλαμβάνεται οτι η κοινωνία αδιαφορεί παγερά γι αυτή και το συνάφι της και δεν ξέρει πλέον ποιον εκπροσωπεί, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από τη θέση του Ευρωβουλευτή και να πάει σπίτι της;

Η απάντηση είναι αυτονόητη:

Και πεθαμένοι, συνεχίζουν να κλάνουν

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τελικά ο πεθαμένος κλάνει "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator