Από την εκδήλωση του "Επιγένη" με την Γιώτα Βέη στο Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας (video)

0Παραδοσιακά τραγούδια χαμένα στα βάθη των αιώνων ξαναζωντάνεψαν στο Αρχαίο Τοπίο με τον μοναδικό τρόπο "της ιέρειας των παραλογών" Γιώτας Βέη σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Γιάννη Ρίτσου χαρίζοντάς μας μία μοναδική εμπειρία. Την εκδήλωση οργάνωσε ο σύλλογος φίλων Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας "Επιγένης".
Σκηνοθεσία και αφήγηση: Βασίλης Οικονόμου , Ούτι: Νεκτάριος Σταματέλος

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από την εκδήλωση του "Επιγένη" με την Γιώτα Βέη στο Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator