ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (VIDEO)

0Γύρω στις 12 το μεσημέρι οι αρμόδιες υπηρεσίες προέβησαν σε κατάσχεση του φαρμακείου της Έλενας Αθανασιάδου στο Λουτράκι.... Η ίδια μιλάει στην Κάμερα του perahora.gr για το γεγονός που τείνει να γίνει μια απλή διαδικασία στην καθημερινότητα της ζωής μας και ειδικότερα των εμπόρων σε ένα αβέβαιο καθεστώς μιας σκληρής πραγματικότητας.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (VIDEO) "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator