Βαξεβάνης: «Βρίσκομαι σε ένα φιλικό σπίτι περικυκλωμένος από αστυνομικούς» (video)

0Στην Εισαγγελία για να ζητήσει εξηγήσεις θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Κώστας Βαξεβάνης
Για την δημοσιοποίηση την περιβόητη λίστας Λαγκάρντ αλλά και την προσπάθεια, όπως λέει φίμωσης του δημοσιογραφικού λόγου και της αλήθειας μίλησε σε βίντεο μέσα από ένα φιλικό σπίτι στο οποίο βρίσκεται από χθες ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος που δημοσιοποίησε τη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ υποστηρίζει ότι το σπίτι του και όλα τα μέρη στα οποία συχνάζει είναι περικυκλωμένα από αστυνομικούς και δηλώνει ότι την Δευτέρα το πρωί θα παρουσιαστεί στην εισαγγελία ζητώντας εξηγήσεις από την Εισαγγελία για αυτή τη συμπεριφορά, την οποία χαρακτηρίζει ως αντιθεσμική και μη νόμιμη.

Ο δημοσιογράφος επιτίθεται μέσω του βίντεο στην κυβέρνηση και κατηγορεί τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για παράβαση καθήκοντος και όπως λέει «το «cd με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ με τους φοροκλέφτες το είχαν μετατρέψει σε cd που πωλούν οι μικροπωλητές στα φανάρια περιφέροντας το στις τσέπες τους».

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαξεβάνης: «Βρίσκομαι σε ένα φιλικό σπίτι περικυκλωμένος από αστυνομικούς» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator