Το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ και η ΕΠΙΚΥΨΗ (video)

0



Η πρώτη εκπομπή του Κωνσταντίου Μπογδάνου είχε καλεσμένο τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο νεαρός παρουσιαστής εμφανώς σε "διατεταγμένη" υπηρεσία , προσπάθησε να βάλει δύσκολα και να μιλήσει ''Ευθέως'' με τον Νίκο Μιχαλολιάκο αλλά μάλλον... ατύχησε.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η κουβέντα δυναμιτιζόταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και φάνηκε πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν μπορούσε να ελέγξει την συζήτηση. Ειδικά όταν ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους του καναλιού που έχουν αστυνομική φύλαξη, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να πάρει συγκεκριμένη θέση και οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ούτε καν τις πληροφορίες που συνέχεια του δίναν από το κοντρόλ δεν μπορούσε να αξιοποιήσει για μια αποστομωτική απάντηση. Η εκπομπή "ευθέως" , που ο Μιχαλολιάκος την χαρακτήρισε "πλαγίως" , "υπούλως" και "υπογείως" , στην πρεμιέρα της κατέγραψε ίσως μια από τις πιο κακές στιγμές της τηλεόρασης...

Είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος αντιμετωπίζει όπως πρέπει δημοσιογράφο και ΜΜΕ.

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ...


 Η ΕΠΙΚΥΨΗ...


Υ.Γ. Ξέρω ότι κάποιοι θα πιπιλίσουν την γνωστή καραμέλα. Χαρακτηρίστε με όπως θέλετε, σας λέω μόνο τούτο: το parakato παραμένει απολίτικο, σταθερά έξω απ'το μαντρί, δεν συμμερίζεται τις απόψεις κανενός κόμματος. Η ανάρτηση αυτή αφιερώνεται σε όλους αυτούς που "τα χώνουν" σε  καναλάρχες και ΜΜΕ όλη μέρα στο διαδίκτυο την ώρα που ο αρχηγός τους επιδίδεται σε ...επικύψεις... 

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ...


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ και η ΕΠΙΚΥΨΗ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator