Ο Proactive-Τατούλης, η Άννα-Μαρία και η Salia & Zoumia Media Group

0


Μάθαν ότι ...πληρώνουμε πλακώσαν και οι γ(λ)ύφτοι. Σε άτυπο διαγωνισμό για τον καλύτερο τίτλο στον Περιφερειάρχη έχουν επιδοθεί οι παπαγάλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όποιος δώσει τον καλύτερο χαρακτηρισμό μπορεί να τσιμπήσει κανά ευρώ ...τώρα που γυρίζει.

"Ο γίγαντας Πέτρος... Δώστα όλα Πέτρο... Σαρώνει ο Πέτρος... Εγγυητής ο Πέτρος... Έμπαινε Πέτρο... Δεν παίρνει χαμπάρι ο Πέτρος... Δεν κωλώνει ο Πέτρος... Σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει ο Πέτρος... Μάζεψέ την Πέτρο να περάσουμε (όχι, αυτό είναι δικό μας) κ.α."

"Proactive Πέτρος" είναι το πιο πρόσφατο, απολαύστε το παρακάτω όπως αποστέλλεται στα ΜΜΕ από το annamariapelops@gmail.com


Proactive. Έτσι τον χαρακτηρίζουν οι ξένοι αξιωματούχοι που έρχονται σε επαφή μαζί του. Και είναι μια έκφραση που ταιριάζει απόλυτα στον πολιτικά αεικίνητο Αρκά Κυβερνήτη της Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, που η πρακτική του να προενεργεί (proactive) σε πολιτικό και τεχνοκρατικό επίπεδο του έχει προσφέρει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που εκτείνεται σε Ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο.

Έχοντας πολιτικά κάνει την υπέρβαση να δημιουργήσει από το 2010 στην Πελοπόννησο ένα περιβάλλον άδολου και ακομμάτιστου πατριωτισμού ξεδιπλώνει τα δύο τελευταία χρόνια την καινοτόμα πρόταση του για μεγέθυνση της τοπικής οικονομίας με προτάσεις που υιοθετούνται και παρουσιάζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους αξιωματούχους της, ως κεντρικές πλέον πολιτικές μοντέλα για την Ευρώπη.

Ο Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γιοχάνες Χααν μιλώντας την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στην καταληκτική του ομιλία στο πρόγραμμα OPEN DAYS της ΕΕ ανέπτυξε το όραμα στο οποίο σχεδιάζεται το αύριο της Ευρώπης των Περιφερειών.

Διαβάζοντας το κείμενο που παρατίθεται παρακάτω είναι προφανές ότι ο Ευρωπαίος Αξιωματούχος περιγράφει σε αδρές γραμμές τις ενέργειες που έχει ήδη επισφραγίσει με συμφωνίες και αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Πέτρος Τατούλης στην Πελοπόννησο.

Και αυτές αφορούν στην βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που δρομολογείται με το Ταμείο Επιχειρηματικότητας, και τις καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής όπως η Νανοτεχνολογία. Μια δράση που μόλις πριν από 10 ημέρες επισφραγίστηκε με την συμφωνία που έκλεισε ο Πέτρος Τατούλης για την δημιουργία Ινστιτούτου Νανοτεχνολογίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.



Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Proactive-Τατούλης, η Άννα-Μαρία και η Salia & Zoumia Media Group"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator