Η μεγάλη γκάφα του enikos.gr - Ο Χατζηνικολάου ανακάλυψε καρχαρίες στο Νιού Τζέρσεϋ

0


Τον έχει πάρει πρέφα όλο το διαδίκτυο και τον δουλεύει ψιλό γαζί. Κάποιος του έστειλε μια κατασκευασμένη φωτογραφία λέγοντάς του ότι είναι στην Αμερική και έξω από το σπίτι του κάνει βόλτα ένας καρχαρίας!!! Και ο μεγάλος καρχαρίας της ενημέρωσης, με τις αποκλειστικότητες, την παρουσίασε σαν δικιά του βάζοντας και το λογότυπό του πάνω στη φώτο... έτσι για να ξέρουμε ποιος είναι ο πιο στόκος δημοσιογράφος της χώρας... Αυτά παθαίνει Νικολάκη όποιος βάζει πιτσιρίκια ΤΖΑΜΠΑ, δήθεν για να κάνουν την πρακτική τους, από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ του κουμπάρου του, να του κάνουν αναρτήσεις.
Δείτε τι έγραψε για τη μαιμού φωτογραφία που διακινούν οι πλακατζήδες του ιντερνετ: .....







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΖ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ  

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η μεγάλη γκάφα του enikos.gr - Ο Χατζηνικολάου ανακάλυψε καρχαρίες στο Νιού Τζέρσεϋ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator