Η ανάρτηση του e-nemea που λογοκρίθηκε - Από ποιόν και γιατί ;;;

3


Πανωλεθρίαμβος η λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Νεμέα…


"Μεγάλη ήταν η συμμετοχή πολιτών της Νεμέας (15 άτομα και ο Δήμαρχος) στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Κορινθίας. Η ανοιχτή λαϊκή συνέλευση έγινε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Νεμέας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (δεν πρόλαβε να τους πάρει ο ύπνος!) ακούστηκαν οι εισηγήσεις του...Πάνου Σκούτα - στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και του Φάνη Κουρεμπέ - Γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλοι μαζί για να τους διώξουμε».
-Ποιοι είναι οι «όλοι μαζί» και ποιους να διώξουμε;"

Την παραπάνω ανάρτηση μας έστειλε συνάδελφος μπλογκερ από την Νεμέα την οποία και αναρτήσαμε. Λίγο μετά λάβαμε το παρακάτω e-mail  και ο διαχειριστής του διέγραψε το μπλογκ (http://e-nemea.blogspot.gr/μαζί με τον λογαριασμό gmail του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για ποιό λόγο; Τι συνέβη; Παρανέβη κάποιος; Θα επανέλθουμε...


ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2012

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ανάρτηση του e-nemea που λογοκρίθηκε - Από ποιόν και γιατί ;;;"
Ανώνυμος είπε...

Φίλε παρακάτω κανείς δεν παρενέβη, σου περνάει από το μυαλό; Ούτε που ασχολούνται οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ με τις δικές μου μ@λακιες, εσείς γιατί το κάνετε;

Ήταν μια ατυχής στιγμή και επειδή δεν ήθελα να βλάψω κανέναν διέγραψα μαζί με την ανάρτηση και το blog μου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από τα μόνα ειλικρινή κόμματα που υπάρχουν με δημοκρατικές αρχές και φυσικά κανένας δεν ευθύνεται για το ότι εγώ απλά διέγραψα μια ανοησία που κατάλαβα κατόπιν εορτής πως από μερικά ηλίθια φιλοδοξιά και μνημονικά site/blog θα το χρησιμοποιήσουν για να βλάψουν το ΣΥΡΙΖΑ.

Το να ασχολούνται κορινθιακά site/blog με ένα τόσο ασήμαντο θέμα, δείχνει τη δεινή θέση και τον φόβο απέναντι στο ΝΕΟ και ΚΑΘΑΡΟ σχηματισμό αριστερών και ριζοσπαστικών δυνάμεων που συσπειρώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.

Φυσικά και είχε κόσμο η συγκέντρωση στη Νεμέα τόσο που θα ζήλευαν Νεοδημοκράτες, πασόκοι, χρυσαυγουλα και λοιποί τρομοκρατημένοι συστημικοι. Η Φωτογραφία που ανέβασα με τον καραγκούνη που παρεμπιπτόντως ήταν από την αρχή της εκδήλωσης με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην έχει προλάβει να συγκεντρωθεί, ήταν πλάκα. Δεν ξέρω αν περνάει από το μυαλό σας αυτό; Από χιούμορ γνωρίζετε;

Το 30% των δημοσκοπήσεων δεν σας φτάνει για να καταλάβετε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει όλο το λαό στο πλευρό του, η συγκέντρωση στη Νέμεα σας νοιάζει;

Ο πόλεμος έχει και τα όρια του...


31 Οκτωβρίου 2012 στις 1:39 π.μ.
parakato.gr είπε...

@Νεμεα Μπλογκσποτ Ευχαριστούμε για την απάντηση, αλλά για τις μαλακίες σας (όπως ο ίδιος χαρακτηρίσατε) έχουμε άλλες πληροφορίες... Η άποψή σας καταγράφηκε.
Parakato blog team


31 Οκτωβρίου 2012 στις 4:21 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Η αλήθεια είναι έτσι όπως ακριβώς την περιγράφω. Δεν είναι σωστό να αφήνετε να πλανάτε το οτιδήποτε...
Το παραμύθια κάποια στιγμή τελειώνουν...

Επικεντρωθείτε στη πολλή καλή δουλειά σας στο να ενημερώνετε το κορινθιακό λαό για σημαντικά θέματα και προβλήματα που τον απασχολούν.
Τα υπόλοιπα είναι για «εσωτερική κατανάλωση» που εξυπηρετεί συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες.


31 Οκτωβρίου 2012 στις 6:48 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator