Άρχισε κι ο Τσίπρας το δούλεμα - "Ειρηνικός ξεσηκωμός για να μην ψηφιστούν τα μέτρα" ...λέει !!!!!

0


Σε ειρηνικό ξεσηκωμό για να μην ψηφιστούν τα μέτρα, καλεί ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδας Αυγή της Κυριακής.


"Να μην είναι τα τελευταία αλλά τα πρώτα (μέτρα) που δεν θα περάσουν" είπε ο κ. Τσίπρας σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση "κρέμεται από μια κλωστή".

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι η κυβέρνηση "μέρα με τη μέρα, χάνει τη δημοκρατική της νομιμοποίηση" και προσθέτει ότι η κοινοβουλευτική σταθερότητα της κυβέρνησης "θα δοκιμαστεί με την ψήφιση και με την εφαρμογή των μέτρων".

Ο ειρηνικός ξεσηκωμός του λαού μας ενάντια στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία του, προσθέτει, είναι η μόνη επιλογή ελπίδας και προοπτικής και τονίζει ότι εάν αυτό το πετύχουμε, αργά ή γρήγορα το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας και των εκλογών θα τεθεί εκ των πραγμάτων.

Με αφορμή, δε, την πρόσφατη σύνοδο κορυφής, ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι η συγκυβέρνηση των "μερκελιστών" δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα κάποια ρήγματα που υφίστανται στη στρατηγική Μέρκελ για την Ευρώπη. Εκτιμά μάλιστα ότι υπάρχει αναξιοποίητο διαπραγματευτικό απόθεμα, που είναι, πρώτον ότι δεν συμφέρει την ευρωζώνη η αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα, και δεύτερον, το κόστος για την παγκόσμια οικονομία και τη Γερμανία από την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και το ντόμινο που θα προκαλέσει στον Νότο.

Αναφορικά με το αίτημα να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι "δεν είναι δυνατόν να μην λογοδοτεί κανείς. Ούτε και οι πρωτεργάτες αυτής της καταστροφής να κοιμούνται ήσυχοι και ανενόχλητοι".

Τέλος, θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα αυτής της βάναυσης και αντιλαϊκής πολιτικής και ότι "η μόνη αποτελεσματική αποτροπή του εκφασισμού της κοινωνίας είναι να σταματήσουμε αμέσως τώρα την οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή που συντελείται με το μνημόνιο".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρχισε κι ο Τσίπρας το δούλεμα - "Ειρηνικός ξεσηκωμός για να μην ψηφιστούν τα μέτρα" ...λέει !!!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator