Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου με θεματική ενότητα την Μηχανική λειτουργία του πιάνου

0


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου σε συνεργασία με την Σικυώνιo Μουσική Σχολή θα παρουσιάσει εκδήλωση με θεματική ενότητα για την Μηχανική λειτουργία του πιάνου και θα την συγκρίνει με την μηχανική λειτουργία του βαρυκεντρισμένου ηλεκτρονικού. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει στις 27-10-12 , στον πεζόδρομο της Κλεισθένους .

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 – 12:00 και στην διάρκεια της το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πως λειτουργεί το πιάνο, πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό πιάνο (βαρυκεντρισμένο) και το ηλεκτρονικό αρμόνιο. Θα παρουσιασθεί τομή ενός κλασικού πιάνου (μηχανικής λειτουργίας ενός πλήκτρου) – βαρυκεντρισμένου πιάνου – ηλεκτρονικού αρμόνιου καθώς παράλληλα θα γίνει θεωρητική ανάλυση και των τριών οργάνων . Το κοινό θα μπορεί να δει διάφορα βίντεο κατασκευής πιάνων, να έρθει σε επαφή με το πιάνο και να καταλάβει την λειτουργία του. 

Οι ενέργειες αυτές που πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου μαζί με την Σικυώνιο Μουσική Σχολή έχουν ως στόχο την τόνωση της αγοράς και την επαφή του κόσμου με την Τέχνη, από διακεκριμένους μουσικούς του τόπου μας.

Εκ του Συλλόγου
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου με θεματική ενότητα την Μηχανική λειτουργία του πιάνου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator