Όλα τα χε ο κώλος μας ...το διευρυμένο ωράριο στα μουσεία μας μάρανε !!!

1


Ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πόσες φορές έχει συμβεί σε όλους μας να επισκεπτόμαστε έναν αρχαιολογικό χώρο κατά την διάρκεια της ημέρας και να βρίσκουμε κλειστές πόρτες. Σκεφτείτε την απογοήτευση εάν έρχεστε από την άλλη άκρη της γης. Αντί να προβάλλουμε και να αναδεικνύουμε την πολιτιτστική μας κληρονομιά κλείνουμε τις πόρτες στους τουρίστες. Στις περισσότερες χώρες τα σημαντικά αρχαιολογικά-ιστορικά-πολιτιστικά μνημεία παραμένουν ανοιχτά μέχρι αργά το απόγευμα. Στην Ελλάδα όπου έχουμε ενδεχομένως σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία τα κλείνουμε από τις 15:00. Η δημιουργία ενός διευρυμένου και πιο ευέλικτου ωραρίου λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων είναι επιτακτική ανάγκη. Επειδή ο τουρισμός είναι η σημαντικότερη πηγή εσόδων για την χώρα οφείλουμε να πάρουμε όλες τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται ώστε να τον ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο. Είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να εξετάσουμε από τώρα ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για να γίνει έγκαιρος και μεθοδικός σχεδιασμός για να μη πάει χαμένη η επόμενη θερινή τουριστική περίοδος.» 


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όλα τα χε ο κώλος μας ...το διευρυμένο ωράριο στα μουσεία μας μάρανε !!!"
Ανώνυμος είπε...

Αυτή ειναι η νέα γενιά πολιτικών ? ζητώ που καήκαμε .Καλα έχουν χάσει το αίσθημα του χώρου δεν τους αγγίζει τίποτα η τσέπη τους να ειναι καλα ο μισθός να πέφτει .Ειναι σε άλλη διάσταση αδυνατούν να δουν τα πραγματικά προβλήματα μας δουλεύουν το κάνουν επίτηδες αδυνατω να τους παρακολουθήσω .χριστο δημα για να σε βάλω στο κλημα μήπως και καταλάβεις εσύ και οι άλλοι δυο η χώρα ειναι πνιγμένη με δηλητηριώδη οσμή .Η σπίθα η αφορμή η αιτία για ανάφλεξη θα ειναι τυχαία και απροσδόκητη


5 Οκτωβρίου 2012 στις 2:30 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator