Συνελήφθη ο Γιάννης Σμπώκος το δεξί χέρι του Άκη !!!

0Στις 17.30 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής ο 61χρονος Γιάννης Σμπώκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών κατηγορείται για είσπραξη μιζών ύψους 40 εκατ. ευρώ το οποίο και κατάφερε να διπλασιάσει επενδύοντάς το, στο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Για την ακρίβεια, κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνελήφθη ο Γιάννης Σμπώκος το δεξί χέρι του Άκη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator