Σικυώνιος Μουσική Σχολή - Εκπαιδευτικές Εκδρομές

0


Σας ενημερώνουμε ότι η σχόλη  προτίθεται να διαθέτει τους χώρους της για εκπαιδευτικές εκδρομές όπου θα επιδεικνύονται τα μουσικά όργανα  από τους καθηγητές μας και θα δίνονται μικρής διάρκειας διαλέξεις υποστηριζόμενες από οπτικοακουστικά μέσα.
Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μουσική από κλασσική κιθάρα, πιάνο, μπουζούκι, ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο, drums, μπάντζο, ινδικό σιτάρ, βιολί, λύρα και να παίξουν με όποιο όργανο επιθυμούν.
Η σχολή διαθέτει ηχοσυστήματα  τα οποία οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να χειριστούν π.χ. διαμόρφωση ήχου ηλεκτρικών οργάνων από κονσόλα, ψηφιακή ηχογράφηση και άλλα.
Το πρόγραμμα διαμορφώνεται αναλόγως της ηλικίας των παιδιών και σύμφωνα με τυχόν δικές σας προτάσεις ή υποδείξεις.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σικυώνιος Μουσική Σχολή - Εκπαιδευτικές Εκδρομές "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator