ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΣΑΛΙΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ!!

0


Τι συγκλονιστικό τάιμινγκ ήταν και αυτό.

Τατούλης και Πνευματικός με “στραπατασαρισμένη” την πολιτική τους φάτσα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις της sfedona.gr βρέθηκαν στο γραφείο του δεύτερου στην Κόρινθο, για να ενώσουν τον πόνο τους και τον καημό τους και να εξαπολύσουν επίθεση εναντίον του “μεγάλου εχθρού”! Του ιδιοκτήτη και βασικού αρθρογράφου της sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη.

“Εκτελεστικό όργανο” της επίθεσης εναντίον του “σφεντόνα” ο δήμαρχος Κορινθίων, που δείχνοντας να τα έχει παντελώς χαμένα και με σπασμωδικές κινήσεις έκανε αναφορά ακόμα και στην κατοχή, σε αντιστιακούς, σε κουκουλοφόρους, σε τόπους εκτελέσεων που αυτός ήταν απέναντι και τα έβλεπε όπως είπε πάνω στην σύγχυσή του!

Όταν βέβαια ο Αλέκος Spiritual γεννήθηκε μετά από 20 χρόνια!

Το αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο από κάθε άποψη ήταν ότι την ώρα των δηλώσεων δίπλα του καθόταν ο proactive Πέτρος και ο Λυσίπειος Παπαφωτίου και νομιμοποιούσαν με την παρουσία τους την συκοφαντική επίθεση του δημάρχου εναντίον δημοσιογράφου και του ΜΜΕ που δεν είχαν κληθεί να είναι παρόντα στην συνέντευξη τύπου!

Έτσι αντιλαμβάνονται όλοι τους την δημοκρατία και την δεοντολογία.

Βεβαίως είναι προς τιμή του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε που απ ότι φαίνεται “διάβασε” τις αθλιότητες που θα επιχειρούσαν να κάνουν στην συνέντευξη τύπου και τους γύρισε επιδεικτικά την πλάτη επικαλούμενος υπηρεσιακή απασχόληση!

Πάντως ο Πνευματικός για να ανταποδώσει στον Τατούλη την ηθική στήριξη, του έπλεξε στην συνέχεια το εγκώμιο και έφτασε να λέει ότι “δικαιωθήκαμε που τον ψηφίσαμε και είμαστε τυχεροί σε αυτή την συγκυρία που έχουμε Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη!”

Ο Πετράν δίπλα του γεμάτος ...σεμνότητα καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας από το Δημοτικό Μέγαρο Κορίνθου, μετά την ομιλία Πνευματικού με τα εγκώμια για τον Τατούλη, οι καθαρίστριες μάζεψαν ένα κουβά σάλια από το πάτωμα !!!

Στην συνέντευξη τύπου έδωσαν βροντερό παρόν οι μεγαλοδημοσιογράφοι της Αυλής της Τρίπολης Γιάννης Λάμπρου και Νίκος Νικολόπουλος που όπως όμως μάθαμε τα άκουσαν χύμα από το Διευθυντήριο της Αυλής επειδή δεν κατάφεραν να πείσουν κανένα τοπικό ΜΜΕ από τα παρευρισκόμενα να κάνει κατευθυνόμενη ερώτηση στον Τατούλη για να του δώσει την ευκαιρία να κάνει αποκαλύψεις για εκβιαστές !!!

Κρίσιμο προσυμβούλιο πριν την συνέντευξη τύπου
O ένας συγκινημένος από τα "διαμάντια" του Αλέκου και ο άλλος κάνει αναμετάδoση στην Αυλή της Τρίπολης
Για “κορυφαία αλητεία” μίλησε γνωστός Κορίνθιος δημοσιογράφος που κάλυπτε την εκδήλωση!

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν Περιφερειάρχης και Δήμαρχος (δεν μιλάμε για τα τα παπαγαλάκια δίπλα τους) ότι όταν αντιδρά κανείς σπασμωδικά και με σύγχυση,πέρα από την γελοιοποίηση και τον αυτοεξευτελισμό, βαρύνει ακόμα περισσότερο την θέση του, για τα όσα πεπραγμένα του ελέγχεται από τα ΜΜΕ !!!

Ψυχραιμία λοιπόν Αλέκο και Πέτρο γιατί αυτές οι πρακτικές και εμφανίσεις θυμίζουν το γνωστό κράταμε να σε κρατώ για να πάμε στον γκρεμό !!!


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΣΑΛΙΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator