Τι θα έκανε ο Φράγκος στα Ίμια; "Θα έστελνα τα πυροσβεστικά να κάνουν ρίψεις"!

0


Για τα Ίμια και το πως έπρεπε να χειριστούμε στρατιωτικά τη κρίση έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά. Τώρα ξέρουμε και την άποψη του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος σε συνέντευξή του στη Real News εξέφρασε την εξής …προωθημένη στρατηγική.

Απευθυνόμενος στον πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη που του πήρε τη συνέντευξη ο πρώην Α/ΓΕΣ ανέπτυξε το σκεπτικό του για το πως θα αποφεύγαμε τη κατάληψη των Ιμίων:

“Εγώ πάντως Γιώργο ,στη βραχονησίδα θα είχα ρίξει τρία-τέσσερα καπνογόνα και με πρόσχημα ότι έχει πάρει φωτιά θα έστελνα τα Καναντέρ να σβήσουν τη φωτιά. Δεν ξέρω τι θα γινόταν με τους Τούρκους κομάντος. Πάντως δεν θα καταλάμβαναν τη βραχονησίδα. Να πας στον ναύαρχο Λυμπέρη μια ημέρα. Έχει να σου πει πολλά γι΄ αυτό το θέμα”.

Ναύαρχε Λυμπέρη, είχατε πράγματι στα σχέδια …βομβαρδισμό με Καναντέρ;

Τι άλλο μένει να ακούσουμε γι΄ αυτή τη φοβερή ιστορία των Ιμίων;

onalert.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι θα έκανε ο Φράγκος στα Ίμια; "Θα έστελνα τα πυροσβεστικά να κάνουν ρίψεις"!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator