Κατάθεση-σοκ για τον Αντρίκο Παπανδρέου

0


Νέο έγγραφο-φωτιά που δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα για τον Αντρίκο Παπανδρέου φέρνει σήμερα στο φως η "δημοκρατία".

Η εφημερίδα παραθέτει ένορκη κατάθεση του Μίνωος Ζομπανάκη, φίλου του Αντρίκου Παπανδρέου, η οποία αποτελεί μέρος της δικογραφίας της μήνυσης που έχει καταθέσει ο Αντρίκος Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμηση αναφορικά με την υπόθεση των CDS.

Ωστόσο αν και ο κ. Ζομπανάκης φαίνεται ότι κατέθεσε για να τον εκθειάσει, μάλλον του δημιουργεί νέα προβλήματα: "Τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου τον γνωρίζω από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, την εποχή που ολοκλήρωνε τη διδακτορική του διατριβή με τον νομπελίστα Αμάρτια Σεν (...). Το ήθος και η ακεραιότητα τον συνόδευαν σε όλη του τη σταδιοδρομία. Γνωρίζω καλά ότι χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, όπου διδάσκει τα τελευταία 11 χρόνια, όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς να διεκδικεί τίτλους και μισθούς", αναφέρει χαρακτηριστικά o κ. Ζομπανάκης.

Η πλευρά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θεωρεί ότι δημιουργεί νέα δεδομένα για τον ρόλο του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού κατά την περίοδο της κερδοσκοπίας σε βάρος της χώρας μας.

Η κρίσιμη τριετία

Το επίμαχο διάστημα των τελευταίων τριών ετών εργαζόταν ως άμισθος σύμβουλος της Τραπέζης της Ελλάδος, της εποπτεύουσας αρχής για την έκδοση των ελληνικών ομολόγων. Με το που ο αδερφός του Γιώργος ανέλαβε τη πρωθυπουργία της χώρας τον Οκτώβριο του 2009, διορίστηκε ως άμισθος σύμβουλος της ΤτΕ, εργαζόμενος παράλληλα και στην εταιρία Unigestion, η οποία ήδη ελέγχεται δικαστικά για κερδοσκοπικά παιχνίδια κατά της χώρας.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατάθεση-σοκ για τον Αντρίκο Παπανδρέου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator