Απειλές για την ζωή του δέχτηκε ο Γιάννης Στεφανής

0


Απίστευτη καταγγελία κάνει μέσω του μπλόγκ του ο Γιάννης Στεφανής. Έγινε θύμα απειλών για τη ζωή του!!! Ο αγαπητός καμεραμάν όλων των Κορινθίων σε ανάρτηση του πριν από λίγο ενημέρωσε πως απευθύνθηκε στην αστυνομία κατά αυτών των θρασύδειλων που τον απείλησαν. Εδώ η ανάρτηση: 


Υπενθυμίζουμε ότι μόλις χθες ο Βασίλης Ψωμάς έπεσε θύμα ληστείας. Μήπως έχουμε να κάνουμε με καμία μαφιόζικη οργάνωση στην Κορινθία; Εμείς συνεχίζουμε με πάθος να κάνουμε τη δουλειά μας και να ενημερώνουμε τον κόσμο. Γιάννη όλοι οι Κορίνθιοι είναι στο πλευρό σου.


Σ.Σ. Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο, τα έχουμε πει πολλές φορές άλλωστε και πρόσφατα εδώ...
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απειλές για την ζωή του δέχτηκε ο Γιάννης Στεφανής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator