ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

0


Έγγραφο προς τις κατά τόπους Εισαγγελίες της χώρας, με το οποίο ζητεί να ενημερώνεται το υπουργείο Οικονομικών για την πορεία των ποινικών φορολογικών υποθέσεων απέστειλε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής.
Στο έγγραφό του, κατόπιν σχετικού αιτήματος του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Παντελής, ζητεί συγκεκριμένα από τους συναδέλφους του όλων των βαθμών (Εισαγγελίες Πρωτοδικών και Εφετών), αλλά και από τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, να ενημερώνουν την αρμόδια διεύθυνση του ΥΠΟΙΚ για την εξέλιξη των ποινικών φορολογικών-εισπρακτικών υποθέσεων, ώστε να υπάρχει πλήρης πληροφόρηση για την καταστολή των φορολογικών αδικημάτων.
Με εγκύκλιό του παράλληλα, ο κ. Παντελής ενημερώνει ότι κατόπιν τροποποίησης της σχετικής νομοθεσίας, δεν πρέπει να επιβάλλεται ποινή λιπομαρτυρίας σε υπαλλήλους των ΔΟΥ που δεν προσέρχονται για μάρτυρες στις φορολογικές δίκες.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator