50.000 ευρώ έστειλε ο Μπεγλίτης για τα έξοδα των παιδιών του που σπουδάζουν στο εξωτερικό...!!!

0


«Πληροφορήθηκα ότι στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «protothema .gr», δημοσιεύθηκε κατάλογος της Τράπεζας της Ελλάδος με ονόματα πολιτικών προσώπων, τα οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, έβγαλαν χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το όνομά μου...
Για ν’ αποφευχθεί οποιαδήποτε παρανόηση και για την αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλω να δηλώσω τα εξής:
Από τον λογαριασμό τον οποίο διαθέτω στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Βουλή, ζήτησα να μεταφερθεί, τον Δεκέμβριο του 2011, το ποσό των 50.000 ευρώ (και όχι των 65.000 όπως λανθασμένα αναγράφεται) στον λογαριασμό της κόρης μου Αριάδνης Μπεγλίτη, στην τράπεζα BANK NATIONALE DE PARIS, στο Στρασβούργο, για την κάλυψη των σπουδών των δυο παιδιών μου, που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.
Η αποστολή του ανωτέρω ποσού, έγινε με απόλυτα νόμιμο και διαφανή τρόπο, σύμφωνα με τις διατραπεζικές διαδικασίες εντός της Ευρωπαικής Ένωσης, από τον λογαριασμό μου στην Εθνική Τράπεζα, ο οποίος έχει δηλωθεί στο Πόθεν Έσχες και έχει φορολογηθεί αναλόγως. Όλα τα αποδειχτικά στοιχεία βρίσκονται ασφαλώς στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.»

Την παραπάνω ανακοίνωση έστειλε ο Μπεγλίτης στα ΜΜΕ. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω από αυτό που καταλαβαίνει ο καθένας. Θα προσθέσουμε μόνο κάποιες φωτογραφίες από το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας μετά από την λεηλάτηση της παιδείας από το κόμμα του κου Μπεγλίτη...

Οι άστεγοι του ΑΠΘ
Σκηνές θλίψης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 
Άστεγοι έχουν βρει καταφύγιο στο χώρο του πανεπιστημιακού ιδρύματος.


φωτο από το seleo.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "50.000 ευρώ έστειλε ο Μπεγλίτης για τα έξοδα των παιδιών του που σπουδάζουν στο εξωτερικό...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator