Ενημερωτική Συνάντηση για το νερό του Σχίνου την Κυριακή 21/10/2012

0


ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΙΝΟΥ
ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ!..

Οι Ενεργοί Πολίτες Σχίνου θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική συνάντηση για το νερό του Σχίνου, την Κυριακή 21/10/2012 και ώρα 10:30 π.μ. στην ταβέρνα «Παντός Καιρού» στον Σχίνο.

Εισηγητής θα είναι ο Θανάσης Παντελόγλου, Χημικός, Χημικός Μηχανικός.

Θα παρατεθούν τα έως τώρα στοιχεία, θα γίνει επιστημονική ανάλυση των μετρήσεων, παρουσίαση επιστημονικώς ερευνών και θα επιχειρηθούν προτάσεις πιθανών λύσεων.

Επίσημες προσκλήσεις έχουν σταλεί στο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σχίνου τα Γεράνεια, στον πρόεδρο και το γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΛ-Π κ.κ. Χαράλαμπο Δοσσαρά και Τάσο Μαστραντωνάκη, καθώς και όποιους άλλους κρίνουν αρμόδιους από την υπηρεσία τους. Επίσης, στο Δήμαρχο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη, καθώς και σ' όλους τους αντιδημάρχους, σ' όλους τους δημοτικούς σύμβουλους του δήμου Λουτρακίου και στους συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Πισίων - Σχίνου.

Πιστεύουμε πως η παρουσία των πολιτικών παραγόντων της περιοχής μας είναι σημαντική: Πρώτον για να ενημερωθούν και δεύτερον για να μπορέσουν να συμβάλουν ουσιαστικά στη λύση του όποιου προβλήματος μπορεί να υπάρχει με τον υδροφόρο ορίζοντα του Σχίνου και του δικτύου.

Ευελπιστούμε στην συμβολή όλων των παραγόντων του τόπου στην ουσιαστική επίλυση του προβλήματός μας με το νερό.

Το νερό είναι βασικό αγαθό για όλους τους ανθρώπους.

Επιτροπή Αγώνα «Ενεργοί Πολίτες Σχίνου»
energoipolitesshinou@gmail.com

Δρημούσης Κώστας
Δεσύλλας Δημήτρης 
Βασταρδή Ευαγγελία
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενημερωτική Συνάντηση για το νερό του Σχίνου την Κυριακή 21/10/2012"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator