Ο "ΑΓΙΟΣ" ΠΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - 1,8 εκατομμύρια ευρώ για... επικοινωνία !!!

0Όταν έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι, τότε μπορείς να κάνεις ανέξοδα την «πολιτική» σου. Όπως ξέρετε, σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ανενεργοί ΧΑΔΑ, δηλαδή χώροι ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων. 

Ποια η υποχρέωση της Περιφέρειας και των δήμων ;

Να τους αποκαταστήσουν, για να σταματήσει η «βόμβα» ρύπανσης σε σχεδόν κάθε χωριό της επικράτειας. Καλά μέχρι εδώ. Αλλά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σκέφτηκε ότι πρέπει να... ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής για τις ενέργειες αυτές, λες και δεν γνωρίζουν το πρόβλημα που είναι στην πόρτα τους. 

Και αυτή η ενημέρωση θα κοστίσει -κρατηθείτε- 1.800.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενη από επιχειρησιακό πρόγραμμα. Τη σύμβαση, ουσιαστικά, θα εκτελέσει η περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Πελοπόννησος Α.Ε., όπου διευθύνων σύμβουλος έχει τοποθετηθεί από τον κ. Τατούλη υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις προηγούμενες εκλογές...

Ποιο θα είναι το αντικείμενο του έργου ;

Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των κατοίκων των 26 δήμων και προβολή στα μέσα ενημέρωσης. Δηλαδή, με λίγα λόγια, έντυπο υλικό, ημερίδες, σεμινάρια, άρθρα, ενημέρωση στο Διαδίκτυο, δελτία Τύπου, συνεντεύξεις και διαφήμιση στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015. Που σημαίνει ότι ο Πετράν έχει αρχίσει να εργάζεται για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές ! 


Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - 29/9/2012
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο "ΑΓΙΟΣ" ΠΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - 1,8 εκατομμύρια ευρώ για... επικοινωνία !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator