18 Οκτωβρίου 1981 - Σαν σήμερα ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ... τα υπόλοιπα τα ξέρετε...!!!

0Πριν από 31 χρόνια, στις 18 Οκτωβρίου 1981, ο Ανδρέας κι η Αλλαγή του ήρθαν στην εξουσία. Κι έφεραν την μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα. Δίδαξαν το λαό να μην παράγει, να μην προσπαθεί να τα περιμένει όλα από ένα διεφθαρμένο και γραφειοκρατικό Δημόσιο, να ζει με δανεικά. Τις επιπτώσεις εκείνης της φοβερής νοοτροπίας, που ενισχύθηκε με γενναίες δόσεις λαϊκισμού κι αυθαιρεσίας, θα τις πληρώνουμε για πολλές δεκαετίες στο μέλλον.

Γιάννης Λοβέρδος
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "18 Οκτωβρίου 1981 - Σαν σήμερα ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ... τα υπόλοιπα τα ξέρετε...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator