Φ.Φράγκος: "Μια συγγνώμη αρκεί - Είναι θέμα τιμής για τους "17" που συκοφαντήθηκαν"

0


"Μια συγγνώμη θέλουμε, μόνο. Τίποτα άλλο. Δεκαεπτά ανώτατοι αξιωματικοί και των τριών Κλάδων αποκεφαλίστηκαν και εν συνεχεία κατασυκοφαντήθηκαν για να... βγει από την δύσκολη θέση του δημοψηφίσματος (ή έτσι νόμιζε ότι θα συνέβαινε) ένας πολιτικός.

Τώρα που έχει αποδειχθεί σε όλο του το μέγεθος το ατόπημα, νομίζω ότι τουλάχιστον πρέπει να ζητηθεί μια συγγνώμη σε αυτούς τους ανθρώπους και σε όλο το Στράτευμα".

Με αυτά τα λόγια ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκοςπεριέγραψε μιλώντας σε συνεργάτες του τα συναισθήματα όχι μόνο του ιδίου, αλλά και του συνόλου των αποκεφαλισθέντων ανωτάτων αξιωματικών προκειμένου να στηρίξει ο Γ.Παπανδρέου την κατηγορία περί "πραξικοπήματος" και να δικαιολογήσει την "τρελή" (αλλά άκρως κερδοφόρα για κάποιους που το γνώριζαν εκ των προτέρων) απόφαση του να κάνει δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας στο ευρώ!

Μάλιστα ο Φ.Φράγκος σημείωνε μιλώντας στους συνεργάτες του και ότι "Δέχομαι ότι εμένα και τον Δ.Ελευσινιώτη (σ.σ.: τότε Α/ΓΕΝ) μας ζήτησαν συγγνώμη στα πράξη κάνοντάς μας υπουργούς. 

Και εν πάση περιπτώσει είχαμε γίνει και αρχηγοί. Οι υπόλοιποι όμως ήταν το μέλλον των Ενόπλων Δυνάμεων για την επόμενη δεκαετία σε ότι αφορά την ηγεσία τους.

Έμπειροι, ικανοί αξιωματικοί, εξωπετάχθηκαν κατασυκοφαντημένοι με συντάξεις των 1500 ευρώ. 

Ακόμα και ο αρχηγός της Αεροπορίας ο Βασίλης Κλόκοζας είχε πολλά να προσφέρει. 

Μια συγγνώμη από την Πολιτεία και ακόμα καλύτερα μια έμπρακτη συγγνώμη είναι απαραίτητη. Τέτοια στελέχη δεν υπάρχουν πουθενά σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και τώρα κάθονται σπίτι τους και διαβάζουν ότι ετοίμαζαν πραξικόπημα" Ο Φ.Φράγκος είναι αποφασισμένος να μην μιλήσει δημοσίως για το θέμα αφού θεωρεί ότι έχει καλυφθεί πλήρως από τις διαψεύσεις και ειδικά από αυτή του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κ.Μπίκα: "Αυτή είχε την μεγαλύτερη σημασία" είπε στους συνεργάτες του. 

Τώρα ετοιμάζεται για την παρουσίαση του βιβλίου του στις 25 Οκτωβρίου στην Παλαιά Βουλή. "Εγώ από εδώ και στο εξής θα γράφω βιβλία.

Αλλά, ως στρατιώτης, αν κάποτε με χρειαστεί η πατρίδα, θα είμαι εδώ" κατέληξε .

efenpress.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φ.Φράγκος: "Μια συγγνώμη αρκεί - Είναι θέμα τιμής για τους "17" που συκοφαντήθηκαν" "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator