Χρυσή Αυγή: Έκαναν «ντου» στις λαικές αγορές...!!! (video)

0


Να πάψει το κράτος να κάνει πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες, καλεί η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση της σχετικά με το σάλο που προκλήθηκε από τις επιθέσεις μελών της σε πλανόδιους λαθρομετανάστες μικροπωλητές.

«Οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να κάνουν πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες. Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αιτιολογήσουν την πολύχρονη ανοχή τους στο παρεμπόριο, κατηγορούν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής για «αντιποίηση αρχής» και «απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας», τονίζουν στο σχετικό δελτίο Τύπου και «θυμίζουν» ότι οι βουλευτές του κόμματος διενέργησαν τους ελέγχους «ως απλοί Έλληνες πολίτες, που έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν αν ένα προς πώληση αγαθό είναι προϊόν λαθρεμπορίου».

Στη συνέχεια, η Χρυσή Αυγή καλεί τους «άσχετους και αστοιχείωτους αρμόδιους του ΠΡΟ-ΠΟ, να ξαναδιαβάσουν το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Η ανοχή στην παρανομία, είναι συνενοχή. Η Χρυσή Αυγή, αφουγκραζόμενη το αίτημα χιλιάδων Ελλήνων εμπόρων και μικροπωλητών, που έχουν γονατίσει από τη μάστιγα του παρεμπορίου, αλλά και τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, θα συνεχίσει το διμέτωπο αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αδικία και την παρανομία».

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρυσή Αυγή: Έκαναν «ντου» στις λαικές αγορές...!!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator