Ανησυχία από την σεισμική δραστηριότητα - Ταρακουνιέται η Ελλάδα. Πέντε σεισμοί σε λίγες ώρες… (video)

0


Πέντε σεισμοί έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο ελλαδικό χώρο μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Στις 09:15 σήμερα το πρωί έγινε σεισμός 12 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά της Κόνιτσας, μεγέθους 4,5, σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, 4,8 Ρίχτερ το Ευρωμεσογειακό και 4,9 το Αμερικανικό Σεισμολογικό Κέντρο.

Στις 06:51 ο εγκέλαδος ταρακούνησε την περιοχή Νοτιοδυτικά της Κάσου, μεγέθους 4 Ρίχτερ σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, 4,2 Ρίχτερ από το Ευρωμεσογειακό και 4,3 Ρίχτερ το Αμερικανικό Σεισμολογικό Κέντρο.

Στις 06:52 έγινε σεισμός βορειοδυτικά της Κορίνθου, με το αστεροσκοπείο Αθηνών να το δίνει 4,9 Ρίχτερ, Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο 5,6 και το Αμερικανικό Σεισμολογικό Κέντρο 5,1 Ρίχτερ.

Η αρχή έγινε το πρωί της Παρασκευής στις 11:45 με σεισμό 5 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης και επτά ώρες αργότερα άλλο ένα σεισμό 4,9 Ρίχτερ.

Δείτε τις δηλώσεις του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου κ. Γεράσιμου Παπαδόπουλου, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανησυχία από την σεισμική δραστηριότητα - Ταρακουνιέται η Ελλάδα. Πέντε σεισμοί σε λίγες ώρες… (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator