«Nοικιάσαμε» τον ΓΙΩΡΓΟ με 46.000 $ !!!!

0


Το «ΘΕΜΑ» ζήτησε από την εταιρεία Harrys Walker Agency -που προσέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό- να τον νοικιάσει για µια οµιλία τον Οκτώβριο. 

O Γ. Παπανδρέου είναι περιζήτητος στη λίστα του πλέον διάσηµου... µεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Κόφι Ανάν, και κλείνει απανωτές συµφωνίες για οµιλίες και διαλέξεις σε πανεπιστήµια, εκδηλώσεις και συνέδρια ανά τον κόσµο. 

Αν στην Ελλάδα ο κ. Παπανδρέου προχώρησε σε σηµαντικές µειώσεις µισθών και συντάξεων, στο εξωτερικό και σε ό,τι αφορά τον εαυτό του δεν φαίνεται διατεθειµένος να ρίξει τις τιµές. Ετσι, κοστολόγησε τον εαυτό του στα 46.000 δολάρια την ώρα ή, αν προτιµάτε, περίπου 40.000 ευρώ και ανέθεσε στους µεσίτες προσωπικοτήτων να του βρουν πελάτες ανά τον πλανήτη. 

Η µόνη «προσφορά» που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός είναι η παρουσία του χωρίς επιπλέον αµοιβή σε γεύµα, δείπνο ή εκδήλωση που θα διοργανωθεί προς τιµήν του αµέσως µετά την οµιλία του... 

Οι συντάκτες της εφημερίδας συνομιλώντας με την εταιρεία προσποιήθηκαν ότι είναι εκπρόσωποι κυπριακού πανεπιστημίου. 

Πηγή: protothema.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Nοικιάσαμε» τον ΓΙΩΡΓΟ με 46.000 $ !!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator