Η μπαρούφα της ημέρας από τον βουλευτή μας Χρίστο Δήμα...

3



Ο βουλευτής την ΝΔ του νομού μας που συμμετέχει στην παράσταση της κυβέρνησης: "Στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα"  μαζί με τους άλλους συναδέλφους του, μας έστειλε δελτίο τύπου όπου πανηγυρίζει γιατί "...συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες μελέτη για την κατασκευή του Μουσείου Περαχώρας..." και καταλήγει ως εξής:

"...Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι όταν οι πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να επιτύχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα..."

Πράγματι κύριε Δήμα, το είδαμε και την τελευταία φορά που ενώσατε τις φωνές και τις δυνάμεις σας στο θέμα του στρατοπέδου της Κορίνθου.

Την ώρα που το Νοσοκομείο της Κορίνθου πάει για λουκέτο, τα κέντρα υγείας της Κορινθίας υπολειτουργούν, και σε λίγο θα φυλάμε με καλάζνικωφ τα μποστάνια μας, θα βγούμε στους δρόμους να ξεφαντώσουμε για το ...άνοιγμα του Μουσείου της Περαχώρας !!!
Συγκεντρώσουυυυυυυ......
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2012

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η μπαρούφα της ημέρας από τον βουλευτή μας Χρίστο Δήμα..."
Ανώνυμος είπε...

ο Δημας πολυ καλα κανει και λεει ό,τι θελει, τα κοροϊδα ειναι αυτοι που τον ψηφισαν και τον εξελεξαν βουλευτη, πολλα συγχαρητηρια λοιπον στους χιλιαδες -αμετανοητους- Κορινθιους. Χριστο Δημα μια χαρα τους την εφερες! Μπραβο παλικαρι μου!


26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:54 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

6000 και κατι Κορινθιοι ψηφοφοροι αποκλειεται(!?) να κανουν λαθος, Χριστο Δημα δαγκωτοοοοο, αααααααχαχαχαχαχαχα


26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:59 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

6000 ψηφοφοροι σε σύνολο 145000 ψηφισάντων σε όλο το νομό ειναι περίπου ένα 4%.Τόσοι υπολογίζονται και οι ραγιάδες


26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:45 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator