Ο Γιωργάκης προωθεί τις Ελληνικές θέσεις στο εξωτερικό - Βάλε φραγή κε Στουρνάρα... επειγόντως !!!

0Τηλεφωνική επικοινωνία Ι. Στουρνάρα - Γ. Παπανδρέου.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ...

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είχε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην οικονομία, προκειμένου, όπως είπε, να προωθήσει τις ελληνικές θέσεις σε δίκτυα και φόρουμ στο εξωτερικό.-
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιωργάκης προωθεί τις Ελληνικές θέσεις στο εξωτερικό - Βάλε φραγή κε Στουρνάρα... επειγόντως !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator