ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ;

0


Ξυπνάτε δημοσιογραφάρες της Κορινθίας που έχετε πάρει από πίσω Τουλιάτους και Νανόπουλους και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει, με την ενημέρωση δηλαδή...!!! (λέμε τώρα).
Για ψάχτε το λιγάκι γιατί σήμερα όλη μέρα μεταφέρουν κρατούμενους με περιπολικά από το στρατόπεδο σε όλα σχεδόν τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής ύστερα από πληροφορίες που έχουμε. 

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator