Μέρκελ: "Να πληρώσουν οι πλούσιοι στην Ελλάδα"

0


Να πληρώσουν οι πλούσιοι τους φόρους τους και το μερίδιο τους για την επίλυση της κρίσης στην Ελλάδα ζητάει η Α. Μέρκελ.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε τόνισε πως η καρδιά της ματώνει για τους Έλληνες, ωστόσο πρόσθεσε πως πρέπει να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ξεκαθάρισε στον Αντώνη Σαμαρά ότι η ίδια θέλει την Ελλάδα στο ευρώ.

Στο μεταξύ έκανε λόγο για πολιτική λύση στην κρίση. Τόνισε ότι στόχος της είναι να αποφασίσει η Ευρώπη μέχρι τα τέλη του έτους στενότερη πολιτική συνεργασία.

«Υπάρχουν περαιτέρω βήματα που πρέπει να κάνουμε. Δεδομένου ότι η κρίση πρέπει να λυθεί κυρίως πολιτικά, πρέπει να κάνουμε όσα δεν κάναμε επαρκώς όταν παρουσιάστηκε το ευρώ, κυρίως πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνεργασία και μεγαλύτερη ευθύνη» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος σύμφωνα με το Reuters, ενώ πρόσθεσε ότι η ευρωζώνη χρειάζεται μηχανισμούς που να βοηθούν τις χώρες οι οποίες δεν είναι αρκετά ανταγωνιστικές.

ΠΗΓΗ: 24h.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μέρκελ: "Να πληρώσουν οι πλούσιοι στην Ελλάδα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator