«Η ΜΗΚΩΝΗ», πρόκειται να ξεκινήσει τμήματα εκπαίδευσης για παιδιά σχολικής ηλικίας

0


Το Νομικό Πρόσωπο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου μας «Η ΜΗΚΩΝΗ», πρόκειται να ξεκινήσει τμήματα εκπαίδευσης για παιδιά σχολικής ηλικίας, τα οποία θα λειτουργήσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου από τον Οκτώβριο του 2012. Ήδη στάλθηκε σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τα σχολεία Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι μαθητές. Τα τμήματα αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες : 

1. Μουσική (πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, ακορντεόν, μπουζούκι, παραδοσιακά όργανα) 

2. Φιλαρμονική (χάλκινα και ξύλινα πνευστά, κρουστά) 

3. Χορός (παραδοσιακοί, latin) 

4. Γυμναστική 

5. Θέατρο 

6. Εικαστικά – Ζωγραφική 

7. Παιδική Χορωδία 

Για τη συμμετοχή στα τμήματα θα υπάρχει μηνιαία συνδρομή ύψους 7 € για τα ομαδικά και 12 € για τα ατομικά μαθήματα. 

Οι αιτήσεις εγγραφής θα υποβάλλονται στο Πολιτιστικό Κέντρο από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρες 8.00 πμ. έως 16.00 μ.μ. 

Τηλέφωνο για πληροφορίες : 27420-25994. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Η ΜΗΚΩΝΗ», πρόκειται να ξεκινήσει τμήματα εκπαίδευσης για παιδιά σχολικής ηλικίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator