Όργιο κομματικών προσλήψεων στην ΕΡΤ

0


Νέες και θρασύτατα απροσχημάτιστες κομματικές προσλήψεις στην ΕΡΤ την ώρα που βογκάει η κοινωνία από την φτώχια, την ανεργία και την εξαθλίωση των ανθρώπων προκειμένου να γίνουν πιο ..ανταγωνιστικοί στην αγορά..

Ναι, τώρα ξέρουμε πια και έχουμε συνηθίσει. Η χώρα δεν μπορεί να ..σωθεί αν ο Κοττάκης και ο Θωμόπουλος δεν μπουν στην TV.. Η χρεοκοπία μας απειλεί και η χώρα θα επιστρέψει στη δραχμή αν ο Λιάρος και ο Σπυρόπουλος δεν αναλάβουν την δημόσια TV..

Ούτε και στην πιο άγρια πασοκική και νεοδημoκρατική θύελλα δεν υπήρξε τέτοιο θράσος. Τότε, ξέραμε και επίσης είχαμε συνηθίσει. Είναι κυβέρνηση το πασοκ; Εντάξει, όλοι στη πάντα, στο ψυγείο, γιατί αναλαμβάνουν οι γνήσιοι πασόκοι με πατέντα. Το ίδιο και επί ΝΔ. Τώρα όμως, είναι τρείς οι γαμπροί που διεκδικούν τα λαχταριστά οπίσθια της νύφης.. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.. Το θέαμα πια ξεπερνάει και τις τούρκικες σαπουνόπερες. Σπρώχνονται και διαγκωνίζονται και διαμοιράζουν τα ιμάτια της ΕΡΤ, για το ποιος και πάλι θα προλάβει να ..ξανασώσει οθωμανικά την δημόσια τηλεοπτική και ραδιοφωνική δυστυχία μας..

Και είναι οι ίδιοι ακριβώς που την σώζουν χρόνια και χρόνια τώρα.. Είναι τέτοιο το θράσος τους και τόσο αδίστακτος και αγριεμένος ο κομματισμός τους, που ούτε καν καινούργιους δεν πρόλαβαν να προσλάβουν, αλλά τους ίδιους και τους ίδιους που ..έσωσαν την ΕΡΤ και στο παρελθόν.. (Ο ανεκδιήγητος Λιάρος μόλις πριν τρείς μήνες ..έσωζε τη χώρα ως υποψήφιος βουλευτής του πασοκ.. Πριν την έσωζε από το ΜΕΓΚΑ στα τηλεπαράθυρα.. Ο Λιάτσος στο ΣΤΑΡ έσωζε τη χώρα προβάλλοντας τα βυζιά της Πετρούλας.. Δηλαδή μιλάμε για τέτοιο επίπεδο σε έναν δημόσιο οργανισμό που υποτίθεται ότι είναι ο κατ εξοχήν φορέας πολιτισμού. Ο διαβόητος Β. Θωμόπουλος υπήρξε Γ. Δ/ντής ειδήσεων την οργιώδη εποχή του Σημίτη, τα ίδια και άλλοι οι οποίοι εδώ και 20 χρόνια περίπου σώζουν και ξανασώζουν την ΕΡΤ, Μπράμος, Σπυρόπουλος, ή ο γαμπρός και κατ εξακολούθησιν σωτήρας Καλημέρης που μπαινοβγαίνει στην ΕΡΤ κατά το δοκούν όπως και ο φαντάρος της διαφήμισης.. Απορώ τι κάνει ακόμα ο Ψαριανός και δεν σπεύδει να ..σώσει και αυτός..

Ναι, τώρα πια τόχουμε καταλάβει και φυσικά το συνηθίζουμε και αυτό. Εφόσον είναι προσχεδιασμένη η πτώχευση, η εξαθλίωση της κοινωνίας και το ξεπούλημα της χώρας, εφόσον βαδίζουμε ολοταχώς προς την πλήρη βαλκανιοποίηση μας, μόνο τούς υπεύθυνους και οι δοκιμασμένους και στο παρελθόν θα μπορούσαν να εμπιστευτούν για να αναλάβουν τη δουλειά ώστε νάχουμε και σίγουρα αποτελέσματα.. Για την πατρίδα ρε γαμώτο..

Η απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ με τα «νέα» ονόματα ΕΔΩ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όργιο κομματικών προσλήψεων στην ΕΡΤ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator