Μπούρδες τα όσα λέει ο Δένδιας για σύλληψη βουλευτών !!!

0


ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Κανένας βουλευτής δεν μπορεί να συλληφθεί για πλημμέλημα σύμφωνα με το άρθρο 62. Πρέπει να συγκεντρωθεί η βουλή και να αποφασίσει.

Το σύνταγμα ορίζει ότι δεν μπορεί να ασκηθεί βία στον βουλευτή. Η σύλληψη προϋποθέτει βία, άρα δεν γίνεται να συλληφθούν για επ αυτοφόρω κακούργημα. Όπως σωστά μας λέει ο αναλυτής, το μόνο που θα καταφέρει η Κυβέρνηση εάν δράση εν θερμώ και πανικοβλημένη, θα αύξηση τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Αυτό γιατί υπάρχει μεγάλο μίσος στην κοινωνία για τους πολιτικούς. Θα δει ο κόσμος ότι αλλάζει άμεσα την νομοθεσία το κράτος για την Χ.Α. ενώ για τους πολιτικούς που έκλεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο χρήμα μέσα από τις διάφορες μιζαδόρικες συμβάσεις, συνεχίζουν να διαφεύγουν…
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπούρδες τα όσα λέει ο Δένδιας για σύλληψη βουλευτών !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator