Γέλασε ο κάθε πικραμένος με την ομιλία Μπεγλίτη στο ΔΣ της Κορίνθου για το θέμα του 6ου ΣΠ (video)

0


Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, ερειστικός και εκτός τόπου ήταν χθές βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου ο πρώην υπουργός κ.Πάνος Μπεγλίτης.

Κατάφερε να εξοργίσει τους πάντες και να δεχθεί ακόμα και χυδαίες προσωπικές επιθέσεις.

Ηταν ο μόνος που δέχθηκε απο παντού φραστικές επιθέσεις…

Ο κ.Μπεγλίτης εκνεύρισε ακόμα και το σύνολο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έβλεπαν αμήχανοι τον πρώην υπουργό να διεκδικεί ρόλο μικρού Πάγκαλου και να προκαλεί..

Ο ίδιος συνέχισε την ίδια τακτική ακόμα και όταν είχε φέρει εκατοντάδες ανθρώπους σε κατάσταση υστερίας.

Δυστυχώς δεν δείχνει να έχει κατανοήσει τι έχει συμβεί και στην κοινωνία και στον πολιτικό του χώρο. Ούτε ίχνος αυτοκριτικής ή αλλαγής συμπεριφοράς..

Συνεχίζει να μιλά με τον Γεωργπαπανδρεϊκό αέρα του 2007 αλλά πλέον δεν υπάρχει κανείς και να αποδειχθεί αυτό το στυλ και να το ακούσει….

Η παρουσία του προσέφερε κάκιστη υπηρεσία και στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στον ίδιο.

Πέτυχε να στρέψει εναντίον του ακόμα και πολίτες που ψηφίζουν απο το 1974 ΠΑΣΟΚ…

Εχει μείνει μόνος του σε μία εποχή που πέρασε, διέλυσε τον κοινωνικό ιστό και την ιστορική παράταξη…!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κορίνθου πολιτικός δέχεται τέτοια επίθεση την οποία και προκάλεσε..!

Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γέλασε ο κάθε πικραμένος με την ομιλία Μπεγλίτη στο ΔΣ της Κορίνθου για το θέμα του 6ου ΣΠ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator