ΔΙΩΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΝ ΕΤΗ 2012 ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ !!!

0



Αν είναι δυνατόν! Το μαύρο άθλιο παρελθόν της δίωξης υπαλλήλων λόγω πολιτικών τους φρονημάτων επανέρχεται εν έτη 2012 στην μνημονιακή Ελλάδα;

Θύμα αυτής της ιστορίας απ ότι φαίνεται είναι ο εξαιρετικός τραπεζικός υπάλληλος αλλά και ευαισθητοποιημένος περί τα κοινά πολίτης Βαγγέλης Χουσελάς.

Ο π.αντιδήμαρχος Κιάτου και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλός έχει μια θαυμαστή κοινωνική δράση γιαυτό και χαίρει της απεριόριστης εκτίμησης των συμπολιτών του είτε τον ψηφίζουν είτε όχι. Θεωρείτε προοδευτικό στοιχείο στην μικρή κοινωνία του Κιάτου με όλη την σημασία της λέξης. Πέρα από τα διάφορα κοινωνικά ζητήματα έχει ασχοληθεί ενεργά και με τον αθλητισμό.

Δηλώνουμε προκαταβολικά και με κατηγορηματικό τρόπο αλληλέγγυοι μαζί του σε όποιες ταλαιπωρίες κι αν περάσει!

Τα φασιστικά αυτά φαινόμενα με την δημιουργία “φακέλλων” στους εργαζόμενους για τα πολιτικά τους φρονήματα πρέπει να εκλείψουν οριστικά από την χώρα μας. Ντροπή σε αυτούς που διαιωνίζουν μια θλιβερή κατάσταση που έφερε μόνο μίση και πάθη ανάμεσα στους Ελληνες!

Διαβάστε το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα του korinthiannews:

ΚΙΑΤΟ: Απίστευτο! Μπλεξίματα με την τράπεζα έχει ο Β. Χουσελάς λόγω…πολιτικής δράσης;

Επανερχόμαστε σε πρόσφατο κουίζ που αναφέραμε: “Το σημερινό κουίζ της korinthiannews.gr αναμένεται να ταράξει τα νερά στο Κιάτο. Πρόκειται για διευθυντή τράπεζας ο οποίος δέχεται πιέσεις και…διώκεται από την υπηρεσία του… λόγω της πολιτικής του δράσης!

Αν είναι δυνατόν! Το 2012 να κάνουμε τέτοιου είδους αναφορά!!! Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο εν λόγω διευθυντής δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ως τώρα για το οτιδήποτε…”

“Κυνηγάνε” τον Β. Χουσελά!

Επειδή συζητήθηκε πολύ στο Κιάτο σήμερα είμαστε πιο αποκαλυπτικοί. Πρόκειται για τον διευθυντή της τράπεζας Πειραιώς στο Κιάτο κ. Β. Χουσελά ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει μπλεξίματα με την υπηρεσία του και δέχεται πιέσεις λόγω των πολιτικών του επιλογών. Τι σχέση δηλαδή έχει με το ΣΥΡΙΖΑ, αν είναι …μνημονιακός ή όχι κτλ.

Σε επικοινωνία μας με τον κ. Χουσελά ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ την πληροφορία μας αλλά δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την ώρα.

Η απάντηση που πήραμε από τον ίδιο ήταν: “Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, τουλάχιστον για την ώρα. Δεν διαψεύδω την πληροφορία σας”.
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΩΞΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΝ ΕΤΗ 2012 ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator