Ευχαριστήθηκες τώρα κε Παπαδάκη ;;; (To video της επίθεσης Κασιδιάρη σε Καννέλη - Δούρου)

0



Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα έγινε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με μπουνιές και σφαλιάρες στη βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη  η οποία είχε αντιδράσει όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου
Την χτύπησε με σφαλιάρες και μπουνιές και ο τηλεοπτικός σταθμός έκοψε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα...
Τεράστια η ευθύνη της παραγωγής και του παρουσιαστή που έριξαν λάδι στη φωτιά με τις επιλογές τους. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ στο βωμό της τηλεθέασης...!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ


ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευχαριστήθηκες τώρα κε Παπαδάκη ;;; (To video της επίθεσης Κασιδιάρη σε Καννέλη - Δούρου)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator