Δικαίωση Μπεγλίτη - Δεν βγήκε βουλευτής, στις φλόγες η Κορινθία !!!!!

2


Τρεις έδρες εξασφαλίζει στην Κορινθία η ΝΔ ενώ έναν βουλευτή εκλέγει και η Χρυσή Αυγή. Καμία έδρα δεν κερδίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα εκλέγονται:

Από τη Νέα Δημοκρατία
Ταγάρας Νικόλαος
Δήμας Χρίστος
Κόλλιας Κωνσταντίνος

Από τη Χρυσή Αυγή
Μπούκουρας Ευστάθιος

Εν τω μεταξύ εξακολουθούν να μαίνονται οι δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν την Κυριακή στην Κορινθία και συγκεκριμένα στην περιοχή Ρητό Ντράσα και στο Στεφάνι.


Παραλήρημα καταστροφολογίας Μπεγλίτη στο νέο πιθανότατο ενδεχόμενο να μείνει εκτός βουλής...

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Παραλήρημα καταστροφολογίας Μπεγλίτη στο νέο πιθανότατο ενδεχόμενο να μείνει εκτός βουλής... | Parakato.gr http://www.parakato.gr/2012/06/blog-post_8684.html#ixzz1y7cyLiyR
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δικαίωση Μπεγλίτη - Δεν βγήκε βουλευτής, στις φλόγες η Κορινθία !!!!!"
Ανώνυμος είπε...

Δε λέει τίποτα το ότι δε μπήκε στη Βουλή. Απαιτούμε να δικαστεί αυτός ο Μπεγλίτης για εγκλήματα, για φόνους ως ηθικός αυτουργός. Υπάρχουν άνθρωποι που εξαιτίας νόμων που ψήφισε και ο Μπεγλίτη έχουν αυτοκτονήσει.
Τώρα είναι ευκαιρία να δικαστεί. Να ελεγχθούν ακόμα δημοσιεύματα της σελίδας sfedona.gr που τον στήριζε και έλεγε τόσα ψέματα στον κορινθιακό λαό.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν κάνει τέτοια εγκλήματα που όσο κατορθώνουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι αυξάνουν το μίσος και την οργή του κόσμου. Αν συνεχιστεί αυτό δυστυχώς δε θα προλάβουν ούτε να δικαστούν. Θα ξεσπάσει ο λαός επάνω τους.
Για να μη φτάσουμε στα άκρα, ας ενεργήσουμε δημοκρατικά επιτέλους.


18 Ιουνίου 2012 στις 6:06 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ο Μπεγλίτης είναι διπλωματικός υπάλληλος του υπουργείου εξωτερικών. Στη θέση του δεν έχει υπηρετήσει ούτε μία ώρα. Και τώρα που μιλάμε είναι εκτός υπηρεσίας, παρά το ότι δεν είναι πλέον βουλευτής..!! Κάποια στιγμή δεν πρέπει να παρουσιαστεί στην υπηρεσία του και να εργαστεί όπως κάθε πολίτης; Πόσο ακόμα θα τον πληρώνουμε για να κάθεται; Αρχές δεν υπάρχουν; Πειθαρχικά δεν τον αγγίζουν; Για πόσο ακόμα θα κυκλοφορεί με δύο αποσπασμένους αστυνομικούς που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης; Πρώην βουλευτής είναι όχι νυν!! Έχει δικαίωμα να κρατά αποσπασμένους; Πόσο μπανανία είμαστε πια;;;


18 Ιουνίου 2012 στις 6:46 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator