Βασίλης Λεβέντης – Ο «τρελός» τα είχε τετρακόσια (video)

0


Αναδημοσιεύω αυτό το προεκλογικό βίντεο για δυο και μόνο λόγους:

1. Επειδή ο Λεβέντης μου είναι εξαιρετικά συμπαθής ως φυσιογνωμία, και θεωρώ ανήθικο και χυδαίο να του κολλάνε την ταμπέλα του βλαμμένου και του γραφικού, επειδή λέει αυτά που λέει με το δικό του ιδιαίτερο (ή αν θέλετε και ιδιόρρυθμο) ύφος. Ό,τι δηλαδή, λέει και ο μέσος Έλληνας στο καφενείο. Το αν είναι έντιμος, όσο δείχνει (ή όσο θέλει να δείχνει), ή αν είναι ικανός, είναι άλλο θέμα. Τους έχουμε δει πάντως και τους «σοβαρούς», τους «έντιμους» και τους «ικανούς».

2. Μου άρεσε η τελευταία αποστροφή του λόγου του: «Ίσως, ένας λαός για να ξυπνήσει, πρέπει να τιμωρηθεί για την ψήφο του».


http://eleftheriskepsii.blogspot.com
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Λεβέντης – Ο «τρελός» τα είχε τετρακόσια (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator