Γης μαδιάμ στην Focus Web Tv από τον Πέτρο Τατσόπουλο με πολλά...γαλλικά (video)

1




Η Φαίη Μαυραγάνη στο studio της Focus Web TV συζητά με τους καλεσμένους της την αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης, την στάση της Αριστεράς και συγκεκριμένα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κι αν υπάρχει πιθανότητα επανένωσης της ευρύτερης Κεντροδεξιάς.

Καλεσμένοι της o Αργύρης Ντινόπουλος, από την Ν.Δ., ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο Στέλιος Σταυρίδης, από την ΔΡΑΣΗ και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Κατά την διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί και ύβρεις σε μια πρωτοφανή αντιπαράθεση του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Στέλιο Σταυρίδη.

Δείτε τι συνέβη στην εκπομπή


Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γης μαδιάμ στην Focus Web Tv από τον Πέτρο Τατσόπουλο με πολλά...γαλλικά (video)"
Ανώνυμος είπε...

Τα δυνατά σημεία στων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανέκαθεν, η ψυχραιμία και η δυνατότητα ανταλλαγής λογικών επιχειρημάτων. Το "να πας να γ........θείς ρε" που ακούσθηκε στο τέλος από τον κύριο Τατσόπουλο, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Σε ένα σημείο της κατά τα άλλα ιδιαίτερα πολιτισμένης συζήτησης, ο κύριος Τατσόπουλος ανέφερε ότι το καλύτερο Καπιταλιστικό κόμμα του κόσμου, είναι το Κομουνιστικό Κόμμα Κίνας. Το ερώτημα που δημιουργείται είναι πως είναι δυνατόν σε μια χώρα που δεν είναι δημοκρατία και διοικείται από το "καλύτερο Καπιταλιστικό Κομουνιστικό Κόμμα του κόσμου" οι μισθοί να μην υπερβαίνουν το 1 δολλάριο την ημέρα! Είναι εμφανές ότι στο ερώτημα αυτό μόνο ο κύριος Τατσόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να απαντήσουν. Τώρα βέβαια αν ρωτήσετε δεν είναι και βέβαιο ότι θα πάρετε και απάντηση. Το πολύ-πολύ να σας απαντήσει κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, "να πας να γ......θείς ρε".
Όσοι λοιπόν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ήξεραν, τώρα τουλάχιστον ξέρουν γιατί δεν πρέπει να ξαναψηφίσουν.


15 Μαΐου 2012 στις 2:34 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator