Σκληρή ανακοίνωση του Προέδρου του ΟΙΚΟΣΥΚΛΟ Βασίλη Κελλάρη για τον Νίκο Ταγαρά

0


Οι Άγγελοι του "νέου" που μυρίζουν σήψη από μακριά

Βασίλης Κελλάρης - Νίκος Ταγαράς
"Η κοινωνία μας σήμερα πλήττεται από το αίσθημα της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας και της απαισιοδοξίας σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα μας οικονομική συγκυρία, απαιτείται να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τις δυνατότητες και το ανθρώπινο δυναμικό μας, ώστε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης."

Ποιος τα είπε όλα αυτά;;;

Ο "χαρισματικός" πρώην Νομάρχης Κορινθίας κος Νίκος Ταγαράς !!! ...πριν τις εκλογές που τον ανέδειξαν βουλευτή.

Αλλά, οκτώ χρόνια Νομάρχης και 18 μήνες Περιφερειακός σύμβουλος, δεν θυμήθηκε κανένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κορινθίας !

Να θυμηθούμε μερικά από αυτά:

1) Κορινθιακός κόλπος, μοναδικός στον κόσμο για το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας για τα γεωλογικά φαινόμενα που συνεχίζουν για χιλιάδες χρόνια να συμβαίνουν, μοναδικός επίσης στον κόσμο αφού συγκεντρώνει και τα επτά συγκριτικά πλεονεκτήματα που αναφέρει έκθεση του ΟΟΣΑ για μια αξιοβίωτη ανάπτυξη.

2) Διώρυγα Κορίνθου: Μοναδικό έργο στην Ελλάδα συνδεδεμένο μάλιστα με την Αρχαία Δίολκο, εγκαταλελειμμένη και ξεχασμένη.

3) Αρχαίο λιμάνι Λεχαίου με τα απομεινάρια του παλαιοχριστιανικού Ναού και του Ναυπηγείου που κατασκευάστηκε η πρώτη τριήρης από τον Κορίνθιο ναυπηγό Αμινοκλή.

4) Η μοναδική σε ομορφιά ορεινή φύση με τις λίμνες της που χρόνο με το χρόνο υποβαθμίζεται.

Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε δεκάδες άλλα που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.

Η Κορινθία μας κατατάσσεται σε ανάπτυξη στους τελευταίους νομούς της Ελλάδας. 
Δε νοιάστηκε κανένας να δημιουργήσει υποδομές πάνω στις οποίες θα στηριχτεί μια βιώσιμη ανάπτυξη. 
Και σαν πρώτη υποδομή είναι η δημιουργία ΒΙΠΕ.
Δεν είχε ενδιαφέρον για σας κύριε Ταγαρά;

Είχε ενδιαφέρον όμως ένα φαραωνικό έργο (το φράγμα Ασωπού) που αν τελικά γίνει, θα εξαφανίσει όλη την παραλία από τις εκβολές του Ασωπού μέχρι το Λέχαιο, αφού τα ιζήματα δεν θα τροφοδοτούν την ακτή.

Παραπλανήσατε τους Κορίνθιους και σας έστειλαν στη Βουλή. Όμως ανήκετε και σεις στο πολιτικό σύστημα που κατέρρευσε και η κοινωνία ζητά πλέον ένα άλλο δίχως τις παθογένειες της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, της διαπλοκής, των προνομίων, της ατιμωρησίας, του δίχως όρια πελατειακού συστήματος.

Δεκάδες πρωτόκολλα κατεδάφισης αυθαιρέτων τα αποκρύψατε στα συρτάρια σας και δεν είχατε το ηθικό ανάστημα να τα κατεδαφίσετε γιατί όπως είχατε δηλώσει στο ΣΚΑΙ "...γιατί να τα κατεδαφίσω, αφού μπορεί αύριο μια άλλη κυβέρνηση να τα νομιμοποιήσει...;"

Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για να προβάλλετε στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα θέματα της Κορινθίας αλλά μονίμως απών.

Στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης, οι πολίτες παρανομούν και κτίζουν αυθαίρετα, οι μηχανικοί σιωπούν και τα νομιμοποιούν για να επιβιώσουν, το φαύλο κράτος βγάζει λεφτά και δεν μιλά. Η κοινωνία αντί να επαναπροσδιορίσει τις αξίες της, εκπορνεύεται.

Αυτό το σύστημα υπηρετήσατε ως Νομάρχης κύριε Ταγαρά.

Βασίλης Κελλάρης
Πρόεδρος ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκληρή ανακοίνωση του Προέδρου του ΟΙΚΟΣΥΚΛΟ Βασίλη Κελλάρη για τον Νίκο Ταγαρά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator